Seksīgais diriģents Ints Teterovskis dodas uz «aklo randiņu»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Lai gan līdz šim Latvijā populārākais diriģents Ints Teterovskis izpelnījies kolorīta vecpuiša tēlu, šogad, tuvojoties 8. martam, Ints bija nolēmis meties avantūrā un doties uz aklo randiņu. Interneta vietnes «Inbox.lv» rīkotajā balsojumā «Vakariņas ar Lielisko» Teterovskis izrādījās populārākais no astoņiem kandidātiem, izkonkurējot tādus iekārojamus pašmāju vīriešus kā bārddzini, frizūru «guru» Maksimu Podziavu un hokeja kluba «Dinamo Rīga» balsi un seju Armandu Simsonu.

Diriģents nav atstājis vienaldzīgu ne vienu vien daiļā dzimuma pārstāvi, taču pats, joprojām smaidot, bauda brīva vīrieša statusu. Romantiskajā projektā interneta vietnē «lieliskais.inbox.lv» par vakariņām ar Intu interesi izrādīja 780 daiļā dzimuma pārstāves.

Taču pāris dienas pirms Sieviešu dienas Ints ar savu sabiedrību pagodināja tikai vienu laimīgo, kura izlozes kārtībā tika noteikta kā uzvarētāja un kopā ar Intu devās romantiskās vakariņās.

«Uzzinājis potenciālos konkurentus, kas jau piekrituši avantūrai, daudz nedomājot, piekritu. Ceru lieliski pavadīt vakaru foršā vietā un kompānijā,» vēl pirms balsojuma rezultātu paziņošanas dalību projektā komentēja pievilcīgais Ints Teterovskis.

Sīvā konkurencē laimīgā loze bija kritusi Lindai Renckulbergai, e-pasta mārketinga speciālistei. Linda atzina – visvairāk apbūris Teterovska šarmantais smaids, kam seko arī Inta pozitīvā enerģija, harisma un talants.

Līdz šim Ints nav ticis manīts kādas konkrētas dāmas sabiedrībā. Taču šoreiz Ints nekautrējās pirmo randiņu aizvadīt restorānā.

Izplēnot pirmajam sirsnīga mulsuma piepildītam iepazīšanās mirklim, abi baudīja vakariņas romantiskā gaisotnē «3 pavāru restorānā».

Vakara gaitā Ints meiteni šarmēja ne vien ar smaidu, kas pauž vīrišķīgu seksapīlu, bet šova «Vecpuisis» cienīgā manierē Lindai pasniedza dāvanu no rotaslietu veikala, kas liktu straujāk pukstēt jebkuras sievietes sirdij.

Ilgstošas attiecības, kas vainagotos ar laulībām, šķiet, nekad nav bijušas Inta aicinājums. Uz jautājumu, vai līdz ar pavasara atnākšanu gaidāmas pārmaiņas arī viņa privātajā dzīvē un vai «aklajam randiņam» gaidāms kāds turpinājums, Teterovskis vien noslēpumaini pasmaidīja.

Lai vai kā, randiņa beigās Ints un Linda apmainījās telefonu numuriem un Ints Lindu uzaicināja uz savu solokoncertu «Tuvāk», kas jau liecina, ka vīrietis un sieviete vēlreiz tiksies.

Projekta mērķis bija piedāvāt «Inbox» lietotājām interesantu un atraktīvu sacensību, kas ietver arī veiksmes elementu. Balsojumā, kurš notika no 16.februāra līdz 1.martam, piedalījās arī Latvijas Mākslas akadēmijas Modes nodaļas vadītājs Aigars Bikše, uzņēmējs Ingemārs Dzenis, Latvijas Nacionālā teātra un iecienītu TV seriālu aktieris Ģirts Liuziniks, politiķis Edgars Jaunups un modes dizainers, stila eksperts un TV šovu vadītājs Aleksandrs Pavlovs. Kopumā par populārajiem vīriešiem tika saņemtas 4800 balsis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu