Saimons Kauels: «Reiz es domāju, ka dēls mani ienīst»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Mūzikas producents Saimons Kauels, kurš plašākai publikai pazīstams savu skarbo komentāru dēļ realitātes šovos «X Faktors» un «American Idol», paziņojis, ka dēla pirmajā dzīves pusgadā uzskatījis, ka dēls to ienīst.

Saimons intervijā izteicies, ka pirmos sešus dēla dzīves mēnešus uzskatījis, ka komunikācija ar dēlu ir vienvirziena un viņš neko atpakaļ nesaņem.

Tas licis vīrietim aizdomāties par to, ka viņa sešus mēnešus vecais dēls viņu ienīst.

Nu dēlam ir divi gadi, un beidzot Saimons ir apmierināts, sniedzot laiku un enerģiju dēlam Ērikam, viņš saņem ko pretī un tās vairāk nav vienvirziena attiecības.

Saimons paziņojis, ka ir kļuvis par kanāla «Disney» multfilmu ekspertu, jo kopā ar dēlu ir redzējis populārākās multfilmas neskaitāmas reizes.

Dēla dzimšana nav mainījusi Saimona uzskatus par skarbo patiesību, vērtējot kāda šova dalībniekus, viņš ir godīgs, atklāts un turpina aizskart dalībnieku jūtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu