Justs aprīlī sāks savu prezentācijas kampaņu ārvalstīs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Latvijas pārstāvis starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Justs Sirmais jau aprīlī dosies savā pirmajā prezentācijas kampaņā uz ārzemēm, lai turienes sabiedrību iepazīstinātu ar sevi un dziesmu «Heartbeat», pastāstīja dziedātāja producente Jūlija Fricsone-Gavriša.

Pirmās valstis, kurās paredzēta Justa uzstāšanās, ir Lielbritānija un Nīderlande. Savukārt vēl šomēnes dziedātājs sniegs koncertus tepat Latvijā, uzstājoties Rīgā, Liepājā, Ventspilī un Madonā.

Fricsone-Gavriša stāstīja, ka jau

drīzumā pie skatītājiem nonāks arī dziesmas «Heartbeat» videoklips

, kā arī paralēli tam dziedātājs gatavojas ierakstīt jaunas dziesmas, kas tiks apkopotas mini albumā.

Producente piebilda, ka konkursa «Supernova 2016» finālā redzētais Justa priekšnesums starptautiskajam konkursam tiks uzlabots un patlaban pie tā tiek intensīvi strādāts.

Kā ziņots, uzvarot «Supernova 2016» finālā, Justs Sirmais ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu «Heartbeat» ieguva tiesības šogad pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks maijā Zviedrijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu