«Dirty Deal Audio» izdod «minciisha ieraksti» debijas singlu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas elektroniskās mūzikas izdevniecība «Dirty Deal Audio» pasaulē laiž savu desmito relīzi - «minciisha ieraksti» melanholisko skaņdarbu «3 000 000». No 20. oktobra ieraksts pieejams lejupielādei par velti vai klausītāja noteiktu cenu izdevniecības bandcamp vietnē, kā arī no 27. oktobra atrodams iTunes, Spotify, JunoDownload un citur.

Skaņdarbs, ko pats «minciisha ieraksti» dēvē par «bungu balādi», radīts, izmantojot dažādu sadzīvisku trokšņu ierakstus un virtuālos sintezatorus, to visu daudzslāņaini apstrādājot. Precīzi piecas minūtes garā kompozīcija ir stāsts par ritmu, skaņas dizainu, atmosfēru un zemām jo zemām basa vibrācijām - tādēļ «Dirty Deal Audio» iesaka to atskaņot no lielākajām klausītājam pieejamajām skandām, jo, klausoties to no maziem skaļruņiem, iespaids būs nepilnīgs un maldinošs.

«minciisha ieraksti» gaitas mūzikā sāka kā «dubstep» dīdžejs 2008. gadā un ir devis savu artavu žanra popularizēšanā Latvijā kā apvienības «dubstep.lv» biedrs. No 2012. gada viņš darbojas «Dirty Deal Audio» izdevniecībā, paralēli arī ar domubiedriem «Armant» un «Rennue Unique» rīkojot Rīgas klubos «UK Bass» veltīto diskotēku sēriju «Bassed».

Šobrīd kā dīdžejs viņš koncentrējas galvenokārt uz deju grīdām draudzīgo Ņujorkas «ballroom» skanējumu, taču kā producents viņš izmēģina spēkus dažādos žanros un stilos, lielāko uzmanību un laiku veltot bungu celiņu izstrādei.

dirtydealaudio.lv

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu