Kirkorovam piešķirts Krievijas Tautas mākslinieka tituls (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā ziņo Krievijas plašsaziņas līdzekļi, 17.februārī Krievijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis rīkojumu par titula "Krievijas Federācijas Tautas mākslinieks" piešķiršanu dziedātājam Filipam Kirkorovam.

Šo informāciju koncertaģentūrai "Makroconcert" pirmdien pavēstījuši arī dziedātāja menedžmenta pārstāvji. Līdz šim Filips Kirkorovs lepojās ar Krievijas Federācijas Nopelniem bagātā mākslinieka titulu, kā arī no pagājušā gada ir Čečenijas un Ingušijas Tautas mākslinieks.

Ekstravagantajam dziedātājam šis apbalvojums bijis negaidīts pārsteigums.

"Protams, esmu ļoti priecīgs! Vienmēr esmu teicis, ka Filips Kirkorovs ir cilvēks ar bulgāru uzvārdu un krievu dvēseli. Ir īsta laime apzināties, ka neesmu dziedājis un darbojies uz skatuves veltīgi," pirmajās intervijās pēc patīkamā notikuma atzinis Kirkorovs.

Lai arī dziedātājs savulaik solījies pamest šovbiznesu, viņam joprojām ir lieli plāni un darba pilnas rokas. Maijā Filips Kirkorovs dosies uz Belgradu, kur atbalstīs Ukrainas komandu Eirovīzijas dziesmu konkursā. (Pagājušogad ar labiem panākumiem viņš piedalījās Baltkrievijas pārstāvja Dmitrija Kolduna sagatavošanā konkursam.) Ukrainas dziedātājai Anijai Lorakai (Ani Lorak) viņš sacerējis dziesmu ar nosaukumu "Shady Lady".

13. martā Filips Kirkorovs uzstāsies Rīgā, prezentējot savu jaunāko programmu ar nosaukumu "Jubilejas koncerts". Koncerts solās būt interesants un muzikāliem pārsteigumiem bagāts - tā laikā uzstāsies deju grupa, dziedātājs publikai parādīsies 20 dažādos tērpos un skatītājus priecēs krāšņi pirotehnikas specefekti.

Biļetes uz koncertu vēl ir nopērkamas „Biļešu servisa” un „Reklamarket” tirdzniecības vietās.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu