Slavenības ziedo sev mīļas mājlietas labdarības vārdā (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

No 22. līdz 26. oktobrim pie tirdzniecības centra «Spice Home» norisinās tradicionālās Mājlietu labdarības dienas. Šogad ziedot īpaši aicina arī dažādas iedvesmojošas personības – Anna Rozīte, Olga Rajecka, Iveta Lāce, Kašers, Liene Blūma, Lelde Lietaviete un citi labdari ziedojuši sev personīgi tuvas mājlietas.

22.oktobra pēcpusdienā pie lielveikala «Spice Home» tika atvērta ziedošanas telts, kurā ikviens var atstāt sev nevajadzīgas mājlietas, kas vēlāk tiks nogādātas ģimenēm, kuras nonākušas grūtībās.

Atklāšanas pasākumu apmeklēja visas pasākumā iesaistītās slavenības, kas ziedoja savas izvēlētās mantas.

Mākslinieks Kašers šķīrās no sienas lampas un krājkases, televīzijas seja Anna Rozīte no bērnu gultasveļas un krēsliņa, dziedātāja Olga Rajecka no māla podiem, Liene Blūma no fotoaparāta un Lelde Lietaviete no sava pirmā velosipēda.

Dziedātāja Olga Rajecka atklāj, ka māla podi viņu iedvesmo un mājās to viņai ir daudz. Īpaši Olga ir sajūsmā par podiem, kuri veidoti Latgalē, jo tiem ir īpaša aura, enerģija, kura mājās ienes gaišumu, pozitīvismu un prieku, kā arī piešķir enerģijas lādiņu pašam cilvēkam.

Televīzijas seja Liene Lietaviete akcijā piedalījās ar īpašu mantu, vienu no saviem pirmajiem velosipēdiem, ar kuru viņa iemācījās braukt bez papildu ritenīšiem. Velosipēdu sievietei bērnībā uzdāvinājis tētis, un tas viņai sagādājis daudz jautru un smieklu pilnu brīžu, tāpēc sieviete akcijā ziedo tieši šo velosipēdu, lai kādam bērniņam sagādātu prieku.

Anna Rozīte aicina ziedot akcijā "Mājlietu labdarības dienas"! from SPICE on Vimeo.

Mākslinieks Kašers ir liels antikvariātu fans, tāpēc, pārvācoties uz savu dzīvokli, devās apskatīt, kādas lampas atrodas Rīgas antikvariātos. Kašers ir liels gaismas fans, vīrietis dievina, ja mājās ir gaišs, tāpēc viņam visi kontakti un pagarinātāji ir aizņemti, jo ir saslēgtas lampas. Mākslinieks cer, ka kādam citam lampa mājās ienesīs gaismu. Kašers uzskata, ka lampa lieliski izskatītos bērnu istabā.

Vēl mākslinieks ziedoja krājkasi, kurai pierakstīja klāt vēlējumu, lai jaunajam saimniekam krājkasīte nes pārticību, kā arī, pateicoties Kašera brālim, kāds tiks pie liela galda.

Slavenības apspriedās par labdarības akciju nozīmi, Ziemassvētku laiku, vēlmi palīdzēt citiem un došanas un saņemšanas prieku.

Liene Blūma aicina ziedot akcijai "Mājlietu labdarības dienas"! from SPICE on Vimeo.

Tika dzerta silta tēja, jo kā nekā pasākums norisinājās ārā un ikviens viesis bija pārsalis, bet tēja palīdzēja saglabāt možuma pilnu garu.

Vēlāk slavenības ielika savas mantas lielajā ziedojumu lādē un devās savās ikdienas gaitās.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu