"2008 BritAwards" un Pols Makartnijs /video/

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noskaidroti pretendenti uz gada labākā britu singla balvu, kas tiks pasniegta trešdien Londonā notiekošajā mūzikas balvu "2008 BRIT Award" pasniegšanas ceremonijā.

Prestižās britu mūzikas ceremonijas galvenajai balvai nominēti: popgrupas Take That ieraksts "Shine", dziedātājas Leonas Luisas dziesma "Bleeding Love", dziedātāja Mikas populārā pagājušā gada dziesma "Grace Kelly", grupas The Hoosiers skaņdarbs "Worried About Ray" un producenta Marka Ronsona sadarbībā ar Eimiju Vainhausu tapusī grupas The Zutons dziesmas "Valerie" jaunklāta versija.

Uzvarētājs, kuru balsojumā noteiks klausītāji, tiks paziņots trešdien Londonas koncertzālē "Earls Court" notiekošajā balvu pasniegšanas ceremonijā, ko vadīs Šerona un Ozijs Osborni

Kļuvis zināms arī, kas "BritAwards" ceremonijā pasniegs Polam Makartnijam (Paul McCartney) balvu par īpašu ieguldījumu britu mūzikā. Eksbītls saņems balvu no austrāliešu popzvaigznes Kailijas Minogas rokām. Makartnijs pasākumā uzstāsies ar bītlu dziesmu popūriju.

"Var darīt kaut ko ekstravagantu vai vienkārši nospēlēt pāris hitu. Es izvēlējos otro iespēju," Makartnijs pastāstīja tabloīdam "The Sun". Britu prese arī ziņo, ka iepriekš plānotais Makartnija un ceremonijas vadītāja Ozija Osborna duets tomēr nenotiks. Tas pamatīgi apbēdinājis Osbornu, kurš cerēja piepildīt savu mūža sapni – uzstāties kopā ar bijušo bītlu dalībnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu