Lilijas Alenas naudu notērējusi striptīza dejotāja

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu popzvaigzne Lilija Alena kļuvusi par kredītkaršu krāpšanas upuri, kad kāda striptīza dejotāja nozaga viņas konta informāciju un izmantoja to, braukājot ar taksometru uz dziedātājas rēķina, ziņo "Contactmusic".

Divdesmit divus gadus vecā dziedātāja to pamanīja tikai tad, kad pa pastu saņēma milzīgu rēķinu par taksometra pakalpojumu izmantošanu.

"Viena no lielākajām greznībām, ko dzīvē atļaujos, ir taksometru izmantošana. Tad pēkšņi es uzzināju, ka kāda striptīza dejotāja nozagusi manu informāciju un nobraukājusi 3500 sterliņu mārciņu. Viņa izmantoja manu taksometru firmu, braukdama katru vakaru uz darbu striptīza klubā un norēķinoties par to ar manu naudu," pastāstīja dziedātāja.

Šis gads jaunajai britu dziedātājai iesācies ļoti neveiksmīgi. Pagājušajā mēnesī viņa piedzīvoja spontāno abortu un zaudēja savu pirmo bērnu, bet pēc tam izšķīrās no drauga, populārā elektroniskās mūzikas dueta "The Chemical Brothers" dalībnieka Eda Saimonsa.

Arī Alenas pirmais mēģinājums televīzijas šova vadītājas lomā ne tuvu neesot tik pārliecinošs kā viņas debija mūzikā, stāsta aculiecinieki. Uz dziedātājas sarunu šova "Lily Allen And Friends" ierakstu bija uzaicināti 150 skatītāji no Alenas draugu saraksta portālā "MySpace". Diemžēl gandrīz trešā daļa skatītāju pameta paviljonu vēl pirms filmēšanas beigām, sūdzoties par garlaicību. Alena ar grūtībām spēja izlasīt tekstus no savām "špikera" lapiņām, neveikli jokoja un izskatījās nervoza, ziņo izklaides ziņu portāls "Showbizspy". Tiesa, pati dziedātāja apstrīdējusi ziņas, ka publika pametusi viņas televīzijas šova pirmā raidījuma filmēšanu.

Alena apgalvo, ka filmēšana ieilgusi, tāpēc dažiem skatītājiem nācās doties prom, lai paspētu uz pēdējiem vilcieniem. "Mana šova filmēšana noritēja ļoti labi un es esmu apmierināta ar rezultātu," savā interneta blogā raksta dziedātāja.

Video: Lily Allen and Friends [new chatshow] Promo:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu