"Nautilus" 8 gadu jubilejā uzstāsies DJ Pols Džeksons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 22. februārī, kluba "Nautilus" astoņu gadu jubilejas svinību pirmajā vakarā uzstāsies viens no Lielbritānijas modernās klubu kultūras veidotājiem - par Anglijas premjerdīdžeju dēvētais Pols Džeksons (Paul Jackson, "Ministry of Sound" / Underwater, Londona), informē klubs.

36 gadus vecais Pols Džeksons (Paul Jackson), kurš savu dzimšanas dienu acīmredzot svinēs arī 22. februāra vakarā Rīgā, ir viens no bagātākajiem un pieprasītākajiem remiksu autoriem uz šodienas deju mūzikas skatuves. 2000. gadu sākumā tika radīti tādi klubu hiti kā “Do What You Wanna Skint”, “Push”, “Rock & Roll”, “Blockbuster”. Pols tika nominēts kā 2001. gada "Best BBC Radio 1 Essential Mix" autors. Šiem hitiem sekoja virkne veiksmīgu remiksu, kas ļāva Polam kļūt par izredzētu dīdžeju Lielbritānijā, kurš strādā ar tādām popmūzikas zvaigznēm kā Jamiroquai, Faithless, Džastinu Timberleiku (Justin Timberlake).

Viņš ir remiksējis Boba Sinklēra (Bob Sinclair), Daido (Dido) un Gus Gus kompozīcijas. Par Pola Džeksona visu laiku labāko darbu mūzikas kritiķi uzskata instrumentālo skaņdarbu "Push", kurš apvienoja vairākus elektroniskās mūzikas elementus. 2004. gadā tas ieguva globālu slavu un vēlāk kļuva par hitu, kad uz tā vokālo partiju tika pieaicināts Dirty Vegas vokālists Stīvs Smits (Steve Smith).

"Pols Džeksons ir no pasaules TOP dīdžeju kolekcijas. Viņa spēlēšana bieži sasniedz punktu, kur eklektisks mikss ar jauno un klasisko, ar a capella un prime time vokāliem sniedz pūlim "reālu ceļojumu mūzikas okeānā"; es varu nosaukt viņu arī par superzvaigzni," saka “Defected Records” šefs Saimons Danmūrs.

Pols Džeksons izdevis skaņdarbus un albumus visās starptautiski atzītās mūzikas izdevniecībās: viņa izdotais "Renaissance People" kļuva par starptautiski populārāko relīzi hausmūzikas žanrā, ko jebkad izdevusi "Renaissance Recordings". 2004. gadā Pola izdotā "Underwater Episode 3" kopā ar Darenu Emersonu (Darren Emerson) kļuva par kvalitātes mērauklu progressive cienītājiem visos piecos kontinentos. Polam Džeksonam 16 gadi uz profesionālās skatuves devuši daudz cienītāju arī ārpus klubu pasaules robežām.

Viņš ir viens no Pīta Tonga (Pete Tong, BBC, Radio 1) iemīļotākajiem dīdžejiem, kurš vienlaikus rezidē ambiciozajos Parīzes “The Mix” un Dubaju “Deep” klubos. Uzstājas Kailijas Minogas privātajās ballītēs, ir “Underwater’s Ibiza” rezidents Ibizas Pacha klubā un leģendārajā “Ministry of Sound”.

Viņš divas reizes bijis slavenā Denija Remplinga (Danny Rampling) “Love Groove Dance Party” viesis, un Džeksonam pieder vēl viens nepārspēts rekords dīdžeju pasaulē. Viņš ir uzstājies vairāk nekā 90 pasaules valstīs. 2006. gadā Pols Džeksons izdeva vairākus remiksus Justin Timberlake, Pink, Jamiroquai, Space Cowboy, GusGus un DNA Orchestra, kā arī jauno Ministry of Sound’s sērijas albumu. Dave Seaman piederošajā "Therapy music" izdevniecībā nāca klajā jauns Pola singls "The Seeker". Kā atzīst mūzikas kritiķi, Džeksona jaunākajiem skaņdarbiem raksturīgas graujošas melodijas un ekselenti perkusiju ritmi.

Pols Džeksons Latvijā viesosies jau otro reizi, un viņa eklektiskais DJ sets noteikti patiks visiem deju mūzikas cienītājiem.

Paredzams, ka aptuveni divi tūkstoši rīdzinieku un Rīgas viesu izvēlēsies kluba "Nautilus" 8 gadu jubilejas svinību vakarus par tikšanās un izklaides vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu