23. februārī klubā "Space:Garage" Martinez Gonzalez (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23.februārī klubā "Space:Garage" notiks trešais pasākums no sērijas "Intelligent Debosch". Šajā reizē apvienība "FuckForFriendship" piedāvā noklausīties ievērojamos pašmāju māksliniekus: "dzīvajā" uzspēlēs Martinez Gonzalez a.k.a. Mārtiņš Strautnieks, savukārt dīdžeju setus gatavo DJ Heincha, DJ Vital un Ksenia Kamikaza.

Daži apraksta Martineza Gonzaleza stilu kā elektronisko blūzu. Un tas gan nav nekāds pārsteigums: savulaik viņš gan dziedāja korī, gan spēlējis vairākos instrumentālajos ansambļos un projektos: Lolita''s Wonderbird, Spinners, T-plox, Sirke, Lolitas Soundsystem, Kuba. Leģendārā dīdžeja Gosh panākumu iedvesmots, Martinez Gonzalez sāka ierakstīt savu mūziku 1999. gadā un tajā pašā gadā jau piedalījās festivālā "Waterpieces". Viņa skaņdarbi un remiksi ne reizi vien tika iekļauti dažādās kompilācijās: "He Probably Hoped To Get Remixed" (2001), "Legal Fiction 01" (2002), "Starteris II" (2002), "electronica2@*.lv" (2004), bet minialbumu «Nice that we have met» izlaida net-leibls Dirty Deal (2006).

Patlaban Martinez aktīvi uzstājas Latvijas un ārzemju klubos, raksta mūziku filmām, un viņa debijas albums "Dakstiņš" tikko nāca klajā Krievijas izdevniecībā "Lagunamuch Community". Ieraksta prezentācija Latvijā notiks nedaudz vēlāk, tātad 23. februārī mūzikas cienītājiem pašiem pirmajiem tiks dota iespēja dzirdēt Martineza Gonzaleza jauno programmu.

Pasākumi "Intelligent Debosch" izceļas ar to, ka piedāvā "kluberiem" iespēju sadzirdēt neordinārus deju ritmus, kā arī dod māksliniekiem maksimālo brīvību izpausties tiem neierastā veidā. DJ Heincha ir elektroniskā "grūva" cienītājs, kuram patīk ar to pacienāt arī citus apkārtējos. 1999. gadā Heincha kļuva par grupas "Sirke" biedru un piedalījās Somijas tūrē, papildinot tās instrumentālo mūziku ar sampliem no platēm. Kopš 2003. gada Heincha dzīvo un uzspēlē Luksemburgā, kā arī uzstājas Hamburgā un Berlīnē, un joprojām mēdz regulāri uzstāties Latvijā, īpaši "Space:Garage". Tā seti balansē starp minimal, tech-house un electro, bet 23. februārī Heincha pievērsīsies emocionālākai un abstraktākai mūzikai, kurai piemīt arī deju noskaņojumi.

Martinez Gonzalez
DJ Vital — viens no Latvijas deju skatuves vismīļākajiem māksliniekiem. Grupa "Oriola", kurā Vital darbojas kopā ar Andreju Le Zzz, regulāri viesojas Latvijas pilsētās. Pasākumā "Intelligent Debosch" viņš uzspēlēs back2back setu ar Kseniju Kamikazu, kura ir radioraidījuma "Intelligent Beats" vadītāja un promo-leibla "Platz für Tanz" dibinātāja. Tā nebūs pirmā reize, kad Vital un Ksenija apvieno spēkus aiz pults. Raidījuma "Intelligent Beats" četru gadu jubilejas svinībās viņu kopīga uzstāšanās izraisa jūsmas pilnas atsauksmes, tāpēc DJ Vital un Ksenia Kamikaza nolēma papriecināt publiku vēlreiz.

Tātad 23. februārī kluba "Space:Garage" skatuvē uzstāsies Martinez Gonzalez, DJ Heincha, DJ Vital un Ksenia Kamikaza. Atpūtīsimies dejojot!

Sākums 23:00 Ieeja: 4 Ls, 2 Ls ar reklāmas lapiņu

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu