Šķiras indīmūzikas sapņu pāris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Valdzinošā Holivudas aktrise un dziedātāja Zūija Dešanela (Zooey Deschanel) un "Death Cab for Cutie" un "The Postal Service" solists Bens Gibards (Ben Gibbard) pēc divu gadu laulības nolēmuši šķirties, ziņo ārvalstu prese.

Dešanela, kas tēlojusi filmās "500 Days Of Summer", "Yes Man" un pašlaik redzama televīzijas seriālā "New Girl", un Bens Gibards nolēmuši šķirt laulību, ziņo pāra pārstāvji. Šķiršanās iemesli netiek atklāti.

31 gadu vecā Dešanela un 35 gadus vecais Gibards par saderināšanos paziņoja 2008.gadā. Gibards bildinājis dziedātāju Ziemassvētku priekšvakarā, un Zūija toreiz atbildējusi: "Jā!"

Zūija Dešanela agrāk sagājusies ar aktieri/dziedātāju Džeisonu Švarcmanu (Jason Schwartzman) un "Maroon 5" dalībnieku Mikeju Madenu (Mickey Madden).

Šonedēļ klajā nāk Zūijas Dešanelas un dziesminieka M. Ward (Meta Vorda) projekta "She & Him" Ziemassvētku albums "A Very She & Him Christmas", savukārt "Death Cab for Cutie" pēdējais studijas albums izdots šogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu