LMK topa pirmajā vietā dziesma ''Esi brīvs''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

''Dziesma ''Esi brīvs'' ir nevis par atkarībām, bet neatkarībām,'' saka viens no dziesmas un klipa veidotājiem mūziķis Gustavo.

''''Dziesmā vielas ir nosauktas personu vārdos apzināti, lai lieku reizi nereklamētu katru no tām. Mēs mēģinājām izveidot stāstu, kurā katrs var saskatīt sevi, jo tas sen vairs nav noslēpums, kā apdullinās liela daļa jaunatnes un pie kā tas noved,'''' turpina Gustavo, piebilstot: ''''Dziesmas pēdējā frāze ''''ir tikai viena dzīve, kuru var s@p!st, - sava'''' ir teksts, kuru kopš bērnības ir teicis mans tēvs.''''

''''Videoklips tapa pusgada laikā. Tā režisors ir Pauls Liepa. Lai izstāstītu savu stāstu, izvēlējāmies animāciju, jo tas ir gan lētāk, gan, mūsuprāt, pietiekami saprotami skatītājiem, turklāt Latvijā nemaz nav tik daudz animētu videoklipu,'''' uzskata Gustavo.

Balsot par savu iecienītāko videoklipu var, skatoties Latvijas Mūzikas kanālu un sūtot maksas īsziņas, kā arī reizi dienā bez maksas LMK mājas lapā www.lmk.lv.

Nedēļas balsojums sākas no nulles katras nedēļas naktī no ceturtdienas uz piektdienu.

Nedēļas raidījumus LMK TOP10 kopā ar Annu Lieckalniņu var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta tiešraidē www.lmk.lv darbdienās plkst. 10:00 un 22:00, brīvdienās 10:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu