Rīgā uzstāsies dīdžeju duets The Scott Stiffler Experience

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 15. februārī, Sunset bārā (13. janvāra ielā 33) pirmo reizi Rīgā uzstāsies dīdžeji no Līdsas (Leeds) Deacon un Gilly, kas sevi dēvē par The Scott Stiffler Experience.

Dueta uzstāšanos ģeogrāfija ir ļoti plaša – no klubu dzīves centra Ibizas salas līdz pat Riodežaneiro Brazīlijā. Deacon un Gilly savos setos atskaņo pašu studijā radītus klasisku ierakstu remiksus hausmūzikas stilā. Piektdienas vakarā Sunset bārā, iespējams, vienīgo reizi būs iespēja izdejoties pie tādu dziesmu kā The Killers "Mr Brightside" un Rage Against The Machine "Killing In The Name Of" nedzirdētām versijām.

Atsevišķi katrs The Scott Stiffler Experience dalībnieks ir profesionāls dīdžejs jau vairāk nekā desmit gadu, bet kopā Deacon un Gilly sanāca pirms trim gadiem. Tas noticis "vienkārši joka pēc", kā puiši atzīst intervijā žurnālam FHM, kas lasāma februāra numurā. Dueta nosaukums radies, kādu vakaru televizora ekrānā vērojot amerikāņu futbola maču un ieraugot uzrkastu "Scott Stiffler" uz kāda krekla. Jautāti par brīvā laika nodarbēm, Deacon un Gilly atbild, ka adot džemperus un spēlējot futbolu. Interesanti, ka pirms vairākiem gadiem Gilly gandrīz iekļuvis futbola kluba Leeds United sastāvā.

15. februāra vakars Sunset bārā iesāksies ar pašmāju elektroniskās mūzikas projekta "Bandmaster’s Flight" dalībnieka DJ Rudd iesildošo setu. Ieeja pasākumā bez maksas.

Info internetā: Gilly MySpace lapa - http://myspace.com/tsse Deacon MySpace lapa - http://myspace.com/deejaydeacon Bandmaster’s Flight MySpace lapa -http://myspace.com/bandmastersflight

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu