Vorobjovs: Galvenais treniņprocess ir izpildīts (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs uzskata, ka valstsvienības galvenais treniņprocess pirms pasaules čempionāta ir izpildīts.

Savainojuma dēļ stipri apšaubāma ir aizsarga Viktora Ignatjeva piedalīšanās čempionātā.

"Tagad vairāk būs taktiski un teorētiski treniņi, kas neprasa lielus spēkus. Puiši ir strādājuši ar lielu gribasspēku, trenējušies daudz un labi," šodien tikšanās reizē ar žurnālistiem sacīja Vorobjovs.

Kā teica Vorobjovs, līdz šim viņš nevienā izlasē nav bijis galvenā trenera amatā, tikai pildījis trenera palīga vai konsultanta pienākumus. "Strādāt ar izlasi ir patīkami," sacīja viņš. "Neviens speciāli uz izlasi vilkts netika, visi nāk paši, ar katru dienu jo vairāk," piebilda treneris.

Pēc Vorobjova sacītā, izlasei pasaules čempionātā, visticamāk, nevarēs palīdzēt aizsargs Viktors Ignatjevs, kas šodien treniņā guva savainojumu, kura nopietnību vēl vērtēs ārsti. Ignatjevs, kurš izlasē iekļāvās tikai neilgi pirms pārbaudes mača ar Somiju, šajā spēlē guva divus vārtus un nodrošināja mūsu komandas uzvaru ar 3:1.

Viens no Latvijas izlases veterāniem Grigorijs Panteļejevs norādīja, ka tādi treniņi, kādi ir Vorobjova vadībā, viņam nav bijuši ļoti ilgu laiku.

"Pēdējoreiz tā trenējos pirms gadiem piecpadsmit... Kā puika Rīgas "Dinamo"," atklāja uzbrucējs, kurš ar neviltotu atvieglojumu pauda prieku, ka tālākais treniņprocess būs taktiskās un teorētiskās nodarbības.

Grigorijs Panteļejevs - piedaloties pārbaudes spēlē ar Krieviju.
Grigorijs Panteļejevs - piedaloties pārbaudes spēlē ar Krieviju. Foto: AFI

Runājot par piektdien gaidāmo pārbaudes spēli Dānijā, Panteļejevs norādīja, ka viņš savus maiņas partnerus vēl nezina ne šim mačam, ne arī pasaules čempionātam. "Ir atlikušas vēl divas pārbaudes spēles, un treneris izlems," piebilda hokejists, kurš gan neslēpa, ka labprāt būtu vienā uzbrucēju trijniekā ar Mārtiņu Cipuli.

Panteļejevs arī norādīja, ka par savu vietu sastāvā izlasē dalībai pasaules čempionātā vēl pilnīgi pārliecināts nevar būt neviens. Sportiskā ziņā viņš pats jūtoties gatavs startēt izlases rindās.

Zināms, ka pasaules čempionāts norisināsies Rīgā no 5. maija līdz 21. maijam un Latvijas izlase ielozēta vienā grupā ar Čehiju, Somiju un Slovēniju. Trīs labākās apakšgrupas komandas iekļūst nākamajā kārtā un automātiski saglabā vietu augstākajā divīzijā.

Latvijas un Dānijas izlašu spēle piektdien notiks Kopenhāgenas pievārtē Rodovrē un sāksies pulksten 21.00 pēc Latvijas laika. Pēc tās Latvijas izlasei vēl ir atlikusi tikai viena pārbaude - 2. maijā Rīgā ar neparocīgo Šveices izlasi.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu