Gustavo izziņo biļešu pārdošanu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gustavo menedžments informē, ka šodien, 8.septembrī, tiek sākta biļešu tirdzniecība uz Gustavo tūres "3" noslēguma koncertu "Arēnā Rīga". Tas notiks 2010.gada 15.oktobrī. Biļetes var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā www.bilesuserviss.lv.

Pieejamas trīs veidu biļetes: stāvvieta maksā Ls 7, savukārt sēdvietas atkarībā no novietojuma maksā Ls 9 un Ls 12.

Koncerttūres "3" īpaši veidotā skatuve būs novietota amfiteātrī, nodrošinot labu redzamību un dzirdamību gan sēdvietās, gan arī stāvvietās. Ar Gustavo uzstāsies tūres oficiālais trio: Dj Monsta, virtuozais Čižiks, kurš jaunākajā albumā "Trešā elpa" iedziedājis vairākas dziesmas, kā arī dziesminieks El Mars. Noslēguma koncertā Gustavo nolēmis pulcināt mūziķus, kuri piedalījās albuma "Trešā elpa" tapšanā.

Koncerta sākums plkst. 20.30, ieeja no plkst.19 bez vecuma ierobežojumiem.

Biļetes iespējams iegādāties arī uz tūres klubu koncertiem. Biļeti uz koncertiem Ropažu kultūras centrā un Liepājā klubā Fontaine Palace iespējams iegādāties www.bezrindas.lv.

Gustavo izziņo biļešu pārdošanu
Gustavo izziņo biļešu pārdošanu Foto: Publicitātes foto

Gustavo tūres "3" koncertu datumi:

10.septembris - Ropažu kultūras centrs

18.septembris - Liepāja, Fontaine Palace

25.septembris - Madona, Smecere

1.oktobris - Jelgava, Tonuss

2.oktobris - Valmiera, Multiklubs

15.oktobris - Rīga, Arēna Rīga

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu