Subaru BRZ STI debitēs Losandželosā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Ilgi solītais un gaidītais divu Japānas autobūves uzņēmumu kopprojekta "Toybaru" auglis ar Subaru emblēmu uz abiem pārsegiem pirmo reizi plašākai publikai tiks prezentēts Losandželosas auto izstādē novembra vidū.

Līdz šim dažādās izstādēs Subaru demonstrējis vien gaidāmā automobiļa uzbūves koncepciju - caurspīdīgas auto konstrukcijas, kas parāda auto proporcijas, kā arī priekšā iebūvētā opozītmotora un vadītāja atrašanās vietu attiecībā pret asīm.

Losandželosas izstāde būs pirmais sarīkojums, kurā interesentiem tiks parādīts ražošanai faktiski gatavs auto, turklāt Subaru Tecnica International (STI) izpildījumā.

Subaru BRZ Concept STI
Subaru BRZ Concept STI Foto: Subaru

Tas gan oficiāli tiek pozicionēts kā konceptautomobilis, taču nav šaubu, ka izstrādes process tuvojas loģiskajam iznākumam un drīz vien auto entuziastiem būs iespēja iegādāties klasiskās piedziņas Subaru, kura ārkārtīgi zemais smaguma centrs apvienojumā ar rūpīgi pārdomātu agregātu un balstiekārtas regulējumu nodrošinās nepārspējamu vadāmību, pārliecināti ir Subaru preses relīžu autori.

Losandželosas auto izstāde mediju pārstāvjiem un auto industrijas profesionāļiem durvis vērs 16.novembrī, bet cilvēki no ielas izstāžu hallēs varēs iekļūt no 18.novembra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu