«Bulls» noslēdz 40 miljonu līgumu ar traumatisko Pārkeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Čikāgas «Bulls» noslēgusi 40 miljonu dolāru (34 miljonu eiro) divu gadu līgumu ar uzbrucēju Džabari Pārkeru, kuru karjeru līdz šim pamatīgi ietekmējušas traumas.

Pašlaik 23 gadus vecais Pārkers iepriekšējos gadus gadus spēlēja Milvoki «Bucks» rindās, būdams viens no komandas līderiem. Basketbolists uz Čikāgu pārcēlies kā brīvais aģents.

Noslēgtajā līgumā ar «Bulls» pēc pirmā gada klubs var izvēlēties, vai turpināt sadarbību ar spēlētāju. Tāda vienošanās panākta, jo Pārkers savā karjerā bijis gana traumatisks basketbolists, kuram divas reizes plīsušas ceļgala krusteniskās saites.

Pārkeru 2014.gada draftā ar otro numuru izvēlējās tieši «Bucks», bet līdz šim viņš NBA čempionātā 183 spēlēs vidēji iemetis 15,3 punktus un izcīnījis 5,5 atlēkušās bumbas.

Pārkers iepriekšējās traumas dēļ izlaida gandrīz gadu, laukumā atgriežoties šī gada februārī.

Labāko sniegumu basketbolists demonstrēja 2016./17.gadā, sezonas beigas gan izlaižot traumas dēļ. Tolaik viņš 51 mačā caurmērā guva 20,1 punktu un izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu