Džeksona bērni, ārsta nopratināšana, koncerti un jauna dziesma (51)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Maikla Džeksona māte centīsies iegūt aizbildniecības tiesības pār viņsaulē aizgājušā popmūziķa trīs bērniem, paziņojis dziedātāja ģimenes advokāts.

Bērnu aizbildniecība

Kā paskaidroja Londels Makmilens, Keterīna Džeksone, kas rūpējas par 12 gadus veco Princi Maiklu, 11 gadus veco Perisu un septiņus gadus veco Princi Maiklu II kopš dziedātāja negaidītās nāves 25.jūnijā, ļoti mīl bērnus un vēlas kļūt par viņu aizbildni.

Džeksona bijusī sieva Debija Rova ir divu vecāko bērnu māte, bet Princis Maikls II nācis pasaulē ar surogātmātes palīdzību, kuras identitāte nekad nav tikusi atklāta.

Rovas bijusī advokāte norādījusi, ka viņas kliente ir Prinča Maikla un Perisas likumīgā māte, tāpēc var iegūt aizbildniecības tiesības pār bērniem, ziņo slavenību žurnāls "People". Tomēr, kā britu tabloīdam "News Of The World" atklājusi Džeksona bijusī sieva, viņa šādas tiesības nevēlas.

Lai gan pašreiz nav zināms, kam piederēs likumīgas tiesības audzināt Džeksona bērnus, grāmatas "Michael Jackson Behind the Mask" līdzautore Steisija Brauna televīzijas kanālam "ABC News" atklājusi, ka Džeksons vēlējies, lai rūpes par bērniem uzņemtos viņu auklīte Greisa Rvaramba. "Maikla māte Keterīna vēlas bērnus, tomēr Maikls vienmēr sacījis - ja gadījumā ar viņu kas notiek, par bērniem jārūpējas Greisai."

42 gadus vecā Greisa Rvaramba, kura gandrīz divdesmit gadus strādājusi pie Džeksona, sākotnēji bijusi biroja darbiniece, bet ar laiku sieviete uzņēmās rūpes par Džeksonu un viņa bērniem. Tomēr maz ticams, ka Steisijas Braunas teiktajam ir kāds pamats, jo Džeksons Greisu atlaida no darba pagājušā gada decembrī.

Par bērniem interesi izrādījis arī viņu krusttēvs, bijušais aktieris Marks Lesters, taču vīrietis ir pārliecināts, ka Džeksona tuvinieki neļaus viņam adoptēt bērnus.

Džeksona ārsta loma

Tikmēr Losandželosas policija sestdien trīs stundas iztaujāja Džeksona ārstu Konrādu Mareju, lai noskaidrotu dziedātāja nāves apstākļus. Ārsta preses pārstāve uzsvērusi, ka Marejs netika nopratināts kā aizdomās turētais. Ārsts bija kopā ar Džeksonu, kad viņš zaudēja samaņu savās mājās, pavadīja dziedātāju ātrās palīdzības automašīnā un bija viņam līdzās slimnīcā. Konrāds Marejs bija Maikla Džeksona privātārsts kopš šā gada maija, kad viņš tika pieņemts darbā, lai palīdzētu popmūzikas karalim sagatavoties gaidāmajai 50 koncertu sērijai Londonā. Lai gan sekcijā nekonstatēja aizdomīgus nāves apstākļus, Džeksona ģimene nav apmierināta ar sekcijas rezultātiem un vēlas ierosināt neatkarīgu ekspertīzi. Maikla Džeksona bēru datums tiks paziņots tikai pēc tam, kad viņa radinieki būs ieguvuši atbildes uz visiem jautājumiem. Par Džeksona nāves cēloni šobrīd tiek uzskatīta sirdslēkme. Zināms, ka Maikls Džeksons regulāri lietoja stipras iedarbības pretsāpju medikamentus.

AEG Live zaudējumi

Tikmēr britu prese ziņo, ka tikai pirmie desmit no gaidāmajiem 50 Maikla Džeksona koncertiem Londonā esot bijuši apdrošināti. Ja šīs baumas apstiprināsies, koncertaģentūru „AEG Live” gaida materiālie zaudējumi līdz 300 miljoniem mārciņu, jo tai būs jākompensē faniem 40 neapdrošināto koncertu biļešu vērtība no sava budžeta.

Jauna dziesma

Tuvs Maikla Džeksona draugs Dīpaks Čopra pavēstījis, ka mūziķis pēdējā laikā strādājis pie jauna ieraksta un nodevis viņam tā kopiju.

"Viņš runāja par savu jauno dziesmu. Domāju, ka esmu vienīgais cilvēks, kuram ir šis ieraksts. Mēs pārrunājām ideju, ka zemeslode ir mūsu kopīgais ķermenis. Maikla domas bija patiešām dziļas," pastāstījis ārsts un rakstnieks Dīpaks Čopra, kurš draudzējās ar Džeksonu 20 gadu.

"Viņš nosūtīja man kompaktdisku ar trīs miesassargu starpniecību limuzīnā ar tumšiem stikliem. Izskatījās, it kā viņš dalītos ar Centrālās izlūkošanas pārvaldes noslēpumiem. Man vajadzēja ilgu laiku, lai atvērtu sūtījumu, jo disks bija iepakots daudzās papīra un auduma kārtās. Viņš ļoti uztraucās, lai viņa dzīve un nākotnes plāni nenonāktu atklātībā, jo pasaule bija viņu dziļi sāpinājusi," atceras Maikla Džeksona draugs.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu