Vijolniece Vanesa Meja ir bagātākā jaunā slavenība (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Singapūrā dzimusī vijolniece Vanesa Meja-Nikolsone ieņem pirmo vietu "Sunday Times" izveidotajā 2006.gada bagātāko britu sarakstā vecumā līdz 30 gadiem.

27 gadus vecā vijolniece dzīvo Londonā, un viņai pieder bagātība 32 miljonu sterliņu mārciņu (32,6 miljoni latu) apmērā. Nikolsone sarakstā iekļuvusi pirmo reizi.

"Viņas albumi pārdoti astoņos miljonos kopiju visā pasaulē, un kopā ar ienākumiem no koncertiem viņa nopelnījusi 32 miljonus sterliņu mārciņu - vairāk nekā pietiekami, lai nodotos savai kaislībai - slēpošanai un samaksātu par slēpošanas namiņu, ko būvē Francijas Alpos," raksta "Sunday Times".

Otrajā vietā bagātnieku sarakstā ierindojusies 23 gadus vecā kino leģendas Čārlija Čaplina mazmeita Kira Čaplina, savukārt trešajā vietā palikuši grupas "Coldplay" dalībnieki ar 25 miljoniem sterliņu mārciņu katrs.

"Sunday Times" bagātnieku saraksts ietver tūkstoš turīgākos cilvēkus un ģimenes Lielbritānijā, pamatojoties uz tādiem līdzekļu avotiem kā nekustamais īpašums, mākslas priekšmeti, sacīkšu zirgi un akciju kapitāls uzņēmumos.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu