Daugaviņš nosūtīts atpakaļ uz AHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Otavas "Senators" nosūtīts uz vienības fārmklubu Amerikas hokeja līgā (AHL) Binhemtonas "Senators", vēsta klubs.

Šādi "Senators" treneru korpuss lēmis pat par spīti tam, ka svētdien latvietis guva savus pirmos vārtus NHL karjerā, palīdzot vienībai izcīnīt sesto uzvaru pēc kārtas.

Daugaviņš tādējādi kļuva par 12. latviešu hokejistu, kuram izdevies gūt vārtus NHL. Pirms viņa to bija paveikuši arī Helmuts Balderis-Sildedzis, Grigorijs Panteļejevs, Sandis Ozoliņš, Sergejs Žoltoks, Kārlis Skrastiņš, Herberts Vasiļjevs, Kaspars Astašenko, Raitis Ivanāns, Jānis Sprukts, Mārtiņš Karsums un Oskars Bārtulis.

Tiek ziņots, ka otrdien Binhemtonā Daugaviņam tiks izoperēts gudrības zobs.

Četrās NHL aizvadītajās šīs sezonas spēlēs Daugaviņš pie citiem rezultativitātes punktiem netika, nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Otavas komanda Daugaviņu no Binhemtonas "Senators" izsauca pagājušās nedēļas pirmdienā. Pirms tam viņš NHL bija aizvadījis vienu spēli.

Savukārt svētdien "Senators" no fārmkluba izsauca krievu uzbrucēju Ņikitu Filatovu, kurš ir nopietns konkurents Daugaviņam.

Zīmīgi, ka piecās līdz šim aizvadītajās NHL spēlēs Daugaviņš vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu