Beils atzīst, ka Ledžers aizēnojis viņu «Tumšajā bruņiniekā»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu aktieris Kristians Beils atzinis, ka viņa galveno lomu «Dark Knight» («Tumšais bruņinieks») filmu triloģijā esot aizēnojis mūžībā aizgājušā aktiera Hīta Ledžera tēlojums. 42 gadus vecais Beils filmās spēlēja Betmenu, savukārt Ledžers atveidoja ļaundara Džokera lomu.

Ledžers nomira 2008. gadā no medikamentu pārdozēšanas. Filma «The Dark Knight» tika pabeigta neilgi pēc Ledžera nāves, un viņš par tēlojumu tika apbalvots ar ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu.

«Hīts vienkārši parādījās un izjauca visus manus plānus. Man šķita, ka viņš ir daudzreiz interesantāks par mani un manu lomu,» Beils atklāja vietnei «Yahoo».

«Triloģijā es nespēju parādīt to, ko cerēju,» atzina aktieris. «[Režisors Kristofers Nolans] to izdarīja, bet man šķiet, ka es pats nebiju uzdevuma augstumos. Betmens ir ļoti, ļoti drūms, daudz pārdzīvojis varonis. Uzvelkot Betmena tērpu, es būtu juties kā idiots, ja neparādītu viņa patieso briesmoņa dabu, kam viņš tobrīd ļauj izpausties.»

Kā jau ziņots, šomēnes iznāks supervaroņu filma «Batman v Superman: Dawn of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma»), kurā Betmena lomu spēlē amerikāņu aktieris Bens Afleks.

Beils pauda prieku par to, ka Afleks pārņems lomu, jo viņš tajā vairs neplānojot atgriezties.

«Man pietiek. Man vairs nav, ko dot,» sacīja Beils.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu