Tērnere un Deep Purple iepriecina Putinu un Medvedjevu video (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

11. februārī Kremlī slēgtā koncertā kompānijas "Gazprom" vadības priekam uzstājās Tīna Tērnere (Tina Turner) un Deep Purple, ziņo "newsru.com".

Blakus minētajām pasaules mēroga zvaigznēm koncertā uzstājās arī vietējie krievu estrādes spīdekļi - Alla Pugačova, Aleksandrs Rozenbaums u.c. Paredzēts, ka vēlāk koncerts tiks rādīts arī televīzijā.

Par godu gāzes giganta "Gazprom" 15 gadu jubilejai pasākumu apmeklēja arī prezidents Vladimirs Putins un viņa izraudzītais "troņmantnieks" Dima Medvedjevs. Sākotnēji ziņots, ka Deep Purple būs īpaša dāvana "Gazprom" valdes priekšsēdētājam Medvedjevam. Kā viņš pats vairākkārt minējis, Deep Purple esot viņa mīļākā rokgrupa.

70 gadus vecā Tīna Tērnere, kas atgriezusies uz lielās skatuves pēc vairāku gadu pārtraukuma, vēl vakar Losandželosā "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā uzstājās kopā ar jaunās paaudzes superzvaizgni Bejonsē (Beyonce). Iespējams, Kremlī mūs sagaida Tērneres un Pugačovas duets?

Deep Purple bija plānojuši ierasties Maskavā naktī no svētdienas uz pirmdienu, savukārt Tērnere pašā koncerta dienā. Zvaigznēm rezervēti prezidenta apartamenti viesnīcā "Balčug". Zināms, ka nekādas īpašas prasības zvaigznes nav izvirzījušas, izņemot Tērneres lūgumu, izguldīt viņu tajā pašā numurā, kur iepriekšējā vizītes reizē.

Zināms, ka šādu koorporatīvo pasākumu honorāri ārzemju mūzikas zvaigznēm parasti ir vairāki miljoni dolāru; no cik miljoniem "Gazprom" šķirsies šoreiz - netiek atklāts.

Intervijā kādam no žurnāliem Medvedjevs atklājis, ka vienmēr bijis mūzikas melomāns: "Šodien varu palielīties, piemēram, ar pilnu "Deep Purple" ierakstu kolekciju. Kas īpaši svarīgi - tie nav pārizdotie diski, bet oriģinālie 70. gadu vinili. Ja uzstāda mērķi - var visu atrast," atklājis jaunais Krievijas prezidenta amata kandidāts.

Dabasgāzes eksporta monopolkompānija "Gazprom" pēc akciju kapitāla vērtības ir visdārgākā kompānija Krievijā, kā arī viena no desmit vērtīgākajām pasaulē. Pateicoties augstajām globālajām enerģijas cenām, tās peļņa pēdējo gadu laikā bijusi rekordliela.

Maskava tiek vērtēta kā viena no dārgākajām pilsētām pasaulē, un pilsētas turīgie uzņēmēji ik gadu tērē miljoniem latu, aicinot uz viesībām un svētkiem pasaules līmeņa slavenības.

Video: Deep Purple un Tērnere satricina Kremli

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu