Džeimss Blants: Dziesma «You're Beautiful» ir apnicīga

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājs Džeimss Blants atzinis, ka viņa lielākais hits «You're Beautiful» esot apnicīgs.

2005.gadā izlaistā dziesma ieņēma pirmo vietu daudzu valstu mūzikas topos, kā arī padarīja Blantu slavenu visā pasaulē. Blants dzied par to, kā metro ieraudzījis savu bijušo draudzeni kopā ar citu vīrieti.

«Dziesma «You're Beautiful» klausītājiem tika iebarota ar varu, tāpēc tā kļuva apnicīga,» intervijā žurnālam «Hello!» sacīja Blants.

40 gadus vecais mūziķis piebilda, ka viņa mūzika tiekot reklamēta sievietēm, tāpēc viņam tikpat kā neesot vīriešu dzimuma fanu. «Mārketinga nodaļa mani attēloja kā ļoti nopietnu cilvēku. Bet visi mani draugi zina, ka tā nepavisam nav,» stāsta Blants. «Man ir dažas pārmērīgi emocionālas un nelaimīgas dziesmas, kuru dēļ esmu slavens. Taču domāju, ka tagad tas ir mainījies.»

Dziesma «You're Beautiful» iznāca albumā «Back to Bedlam». Pagājušajā desmitgadē tas bija visvairāk pārdotais albums Lielbritānijā, kā arī ieguva platīna statusu vairākās citās valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu