Veca dziesma jaunās skaņās turpina dominēt! (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 līderpozīcijas stabili saglabājis dziedātājas Dženijas Mejas (Jenny May) un "līva" Jāņa Groduma duets. Kopīgi ieskaņotā 1980. gados Latvijā populārā grupas "Metronoms" hita "Nāk nakts" jaunklāta versija saglabājusi 1. vietu.

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , jau ceturto nedēļu pēc kārtas virsotnē atrodama 1980. gadu Alda Šteimaņa dziesmai "Nāk nakts", ko jaunās skaņās ierakstījuši Dženija Meja un Jānis Grodums. Dziesma atrodama nesen kā klajā laistā Dženijas Mejas otrajā solo albumā.

Musiqq
Musiqq Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Jenny May & Jānis Grodums"Nāk nakts"(jaunums)
2.Otra Puse"Nakts vai rīts"
3.PeR un Mārtiņš Freimanis"BUMS"
4.Lauris Reiniks"Kāpēc Mums Jābremzē"
5.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties"
6.Kaža"Ieskaties"
7.Musiqq"Klimata kontrole" (jaunums)
8.Daugavpils Oranžais Koris"Kur Gaismeņa"
9.Jānis Stībelis"Es tikai smejos"
10.Baltie Lāči"Pār Baikāla drūmajām stepēm"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Pirmssvētku nedēļā digitālās lejupielādes mūzikas servisos klausītāji iegriezušies visai bieži, meklējot "Līgo" vakaram atbilstošas dziesmas. Neierasti daudz lejupielādētas postfolkloras apvienības "Iļģi" dziesmas, arī "Dzelzs Vilka" tautas mūzikas ietekmētais albums "Uijā Uijā nikni vilki" bijis gana pieprasīts. Tiesa, neskatoties uz jauna albuma izdošanu, neviena atsevišķa "Iļģu" dziesma šonedēļ topā nav spējusi iekļūt. Vienīgais jaunums Latvijas mp3 Top 10 ir Liepājas hiphopa apvienības "Device" dalībnieka Marata Ogļezņeva jaunā projekta

Musiqq

debijas singls "Klimata kontrole".

Musiqq

sastāvā kopā ar Maratu darbojas arī Emīls Balceris. Arī divi iepriekšējo nedēļu jaunumi - Laura Reinika un un grupas PER jaunie singli beidzot spējuši ielauzties pirmajā desmitniekā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu