Kendriks Lamārs izdod kompilāciju «untitled unmastered»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Komptonas lepnums, vairāku «Grammy» balvu ieguvējs reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) laidis klajā jaunu pārsteiguma albumu «untitled unmastered», kurā iekļautas astoņas kompozīcijas, kas tapušas laika posmā no 2013. līdz 2016. gadam.

Atsevišķas no albumā publicētajām dziesmām Lamārs jau publiski izpildījis vai nu «Grammy» ceremonijā, vai Džimija Falona «Tonight Show».

Albumā iekļauta dziesma ar dziedātāja Sīlo Grīna piedalīšanos, bet kā astoņas minūtes garās dziesmas «Untitled 07» producents norādīts dziedātājas Ališas Kīzas piecus gadus vecais dēls Īdžipts.

Nesenā intervijā Lamārs atzina, ka viņam esot daudz labu ierakstu, kas netika iekļauti albumā «To Pimp A Butterfly».

«Man ir vesela istaba ar materiālu no albuma, kas man ļoti patika, bet ko nevarēja izmantot, jo nebija iegūta atļauja izmantot mūzikas fragmentu vai vienkārši neiekļāvāmies termiņos. Albumā neiekļuva apmēram desmit dziesmas, ko mīlu un kuras tik un tā izpildīšu koncertos,» Lamārs teica intervijā hiphopa vietnei «2 Dope Boyz».

«To Pimp A Butterfly» atzīts par pagājušā gada labāko albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu