Klūnijs Amerikā šauj pirmais (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Fotogrāfa un režisora Antona Korbijna (Anton Corbijn) trilleris ar Džordžu Klūniju (George Clooney) titullomā "The American" (Amerikānis) Ziemeļamerikas kinoteātros ir pārspējis Roberta Rodrigesa (Robert Rodriguez) atriebes stāstu "Mačete" ("Machete"), ziņo ārvalstu mediji.

Lai arī ASV šī nedēļas nogale ir svētku brīvdienas (arī pirmdiena ir brīvdiena), un precīzi rezultāti tiks izziņoti otrdien, studijas ir apkopojušas pieejamos rezultātus, lai varētu sarindot nedēļas nogales ienesīgākās filmas.

Filma numur viens ASV un Kanādas kinoteātros nedēļas nogalē no 3. līdz 5. septembrim ir holandiešu izcelsmes režisora Antona Korbijna neatkarīgā kino manierē veidotais trilleris "Amerikānis". Pirmajās trīs dienās studijas "Focus Features" filma ar Džordžu Klūniju titullomā ierindojusies pirmajā vietā ar 12,9 miljoniem, bet kopā kopš trešdienas, kad filmu sāka izrādīt, tās kases ieņēmumi ir 16 miljoni. Filmu izrāda 2823 kinoteātros.

Trillera pamatā ir Mārtina Būta (Martin Booth) 2005.gada romāns "A Very Private Gentleman", kas stāsta par kādu algotni, kurš slēpjas kalnos Itālijā, izliekoties par gleznotāju.

2. vietā pagājušās nedēļas viena no top filmām - "Sony Pictures" trilleris "Takers", kurā vienu no galvenajām lomām spēlē skandalozais amerikāņu reperis T.I. jeb īstajā vārdā Klifords Hariss (11,4 miljoni dolāru), bet Roberta Rodrigesa trilleris "Mačete" ar tās zvaigžņoto komandu ir trešajā pozīcijā. "Mačete", kuru demonstrē 2670 kinoteātros, pirmajās trīs dienās iekasējusi 11,3 miljonus dolāru. Tas ir mazāk par prognozēto.

Kadrs no filmas "Mīlestības attālumā"
Kadrs no filmas "Mīlestības attālumā" Foto: publicitātes

Savukārt trešais nedēļas jaunums, romantiskā komēdija "Mīlestības attālumā" ("Going the Distance") ar Drū Berimoru (Drew Barrymore) un Džastinu Longu titullomās ir topa piektajā vietā. Šis studijas "Warner Bros." darbs pirmajās trīs dienās iekasējis nepilnus 6,9 miljonus ASV dolāru.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu