Foto: Laulības ostā iestūrējusi seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» aktrise

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Viena no populārā seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» galveno lomu atveidotājām Kendisa Akola iestūrējusi laulības ostā ar grupas «The Fray`s» dalībnieku Džo Kingu.

Populārā aktrise Kendisa Akola laulības ostā iestūrēja 18.oktobra vakarā, par kāzām ikviens uzzināja, jo viņa nespēja atturēties neievietojot portālā «Instagram» fotogrāfiju no mirkļa, kad viņa skūpstās ar savu vīru, dejojot kāzu valsi.

Kāzas apmeklēja liela daļa seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» zvaigžņu, bet tās, kuras neieradās kāzās, palika strādāt, lai nekavētu seriāla filmēšanas grafiku.

Foto: Instagram

Aktieris Ians Somerhalders bija viens no tiem, kuri nevarēja ierasties kāzās, jo palika filmēties, bet vīrietis sūtīja kolēģei sveicienus, izmantojot portālu «Twitter», sakot, ka jūtas laimīgs, zinot, ka sieviete ir sagaidījusi savu mūža vīrieti un mūža laimīgāko dienu, ka būs vēl daudz dažādu svētku, kurus viņi varēs nosvinēt kopā.

Pāris bija saderinājušies kopš maija un visus piecus mēnešus veltīja tam, lai radītu perfektas kāzas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu