Lauris Reiniks piedāvā rumbu "Nakts veikalā" (audio) (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Saulainajās un mīlestības pilnajās pavasara noskaņās MicRec PM piedāvā Laura Reinika jaunāko radiosinglu un videoklipu "Nakts veikalā".

Audio:

Šī kompozīcija būs arī jau 16. maijā gaidāmā Laura piektā studijas albuma tituldziesma.

"Nakts veikalā" ir romantisks stāsts par to, kas notiek mūsu fantāzijā bezmiega un satraukuma pilnās naktīs. "Tā kā šobrīd mana ikdiena ir ļoti noslogota ar dejām, gribot negribot esmu sācis pievērst uzmanību tam, kādām dejām piemērotas manas dziesmas. "Nakts veikalā" ir sanākusi kā lēnā rumba, kas, kā zinām, ir mīlestības deja," stāsta Lauris, piebilstot, ka, kādreiz arī varētu iestudēt deju šīs dziesmas pavadījumā.

Dziesmas jutekliskā un nedaudz mistiskā videoversija latviešu valodā tiks prezentēta LTV7 raidījumā “SeMS” trešdien, 28. martā plkst. 17.30.

Videoversijas režisore ir Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns, lomās Rūta Reinika un Marta Kukarane (Via Meitenes), Sigita Pudāne (Mis Latvija 93) un Anna Rozīte (LTV7).

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu