Anna Nikola Smita nomira no nejaušas zāļu pārdozēšanas (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī "Playboy" modele Anna Nikola Smita nomirusi no nejaušas zāļu pārdozēšanas, pirmdien paziņoja ASV policija.

Pēc sešu nedēļu ilgas izmeklēšanas policija pavēstīja, ka 39 gadus vecā Smita mirusi, nejauši pārdozējot zāles, un ka nav nekādu aizdomu par kādas citas personas līdzdalību viņas nāvē. Smita 8.februārī tika atrasta bez dzīvības pazīmēm viņas viesnīcas numurā Floridā. Viņa tika nogādāta slimnīcā, kur atzīta par mirušu.

Bijusī "Playboy" modele Anna Nikola Smita visplašāk pazīstama ar ilgo tiesāšanos ar amerikāņu miljardieri Pīrsu Māršalu par viņa tēva Hovarda Māršala atstāto mantojumu. Kā stāstīja viņai tuvi cilvēki, Smita cietusi no dziļas depresijas pēc dēla Daniela nāves.

Smitas 20 gadus vecais dēls Daniels nomira piecus mēnešus agrāk Bahamu salās, kur bija ieradies apciemot slimnīcā māti un jaundzimušo māsiņu Danielinnu Houpu Māršalu Sternu. Arī par Daniela nāves iemeslu atzīta medikamentu pārdozēšana.

Kaut arī dzimšanas apliecībā par mazās Danielinnas tēvu ir uzrādīts Simtas ilggadējais advokāts Hovards Sterns, viņas bijušais draugs Lerijs Birkheds apgalvoja, ka viņš ir meitenītes tēvs, un sācis tiesas procesu paternitātes noteikšanai. Mazā Teksasas pilsētā Meksijā uzaugusī Smita, īstajā vārdā Vikija Lina Hogana, vienmēr sacīja, ka vēlas līdzināties Merilinai Monro.

Smita pameta mācības vidusskolā un sāka strādāt ātrās ēdināšanas restorānā, bet 17 gadu vecumā salaulājās ar 16 gadus veco restorāna pavāru Billiju Veinu Smitu. Viņu laulība ilga divus gadus, kuru laikā pārim piedzima dēls Daniels. Pēc šķiršanās Smita pārcēlās uz dzīvi Hjūstonā, kur sāka strādāt par striptīzdejotāju.

Tieši kādā Hjūstonas striptīzklubā Smita iepazinās ar naftas magnātu Hovardu Māršalu, un 1994.gadā, kad viņai bija 26 gadi, bet Māršalam - 89 gadi, pāris apprecējās. Pēc gada Māršals nomira ar vēzi, bet savā testamentā Smitu nepieminēja. Smita apgalvoja, ka vīrs viņai solījis pusi no saviem īpašumiem, savukārt viņa dēls Pīrss Māršals paziņoja, ka Smita saņēmusi dāvanas sešu miljonu dolāru vērtībā un ka viņa tēvs neko vairāk nav vēlējies viņai dot.

Nākamos desmit gadus Smita un Māršals nikni tiesājās par viņa tēva 1,6 miljardus dolāru (948,8 miljonus latu) lielā īpašuma sadalīšanu. ASV Augstākā tiesa 2006.gada maijā nolēma, ka Smita var turpināt cīņu par mantojumu Federālajā tiesā. Pats 67 gadus vecais Pīrss Māršals pēkšņi nomira 2006.gada jūnijā no smagas infekcijas.

Līdz ar Smitas nāvi tiesas procesa nākotne nav skaidra. Sterna un Smitas laulību ceremonija Bahamu salās bija tīri simboliska un juridiski nav saistoša ne pēc Bahamu salu, ne ASV likumiem. Smitas vienīgā mantiniece ir piecus mēnešus vecā meita Danielinna, kurai veiksmīgas uzvaras gadījumā tiesā pār Māršalu ģimeni pienāktos visa bagātība.

Smita vairākus gadus bijusi žurnāla "Playboy" modele, kā arī džinsu ražotāja "Guess Jeans" modele un filmējusies dažās Holivudas filmās. 1993.gadā Smita tika atzīta par žurnāla "Playboy" gada modeli. No 2002. līdz 2004.gadam viņai bija savs realitātes šovs amerikāņu kabeļtelevīzijā "E!", kurā viņa bieži izskatījusies attālinājusies no realitātes, izraisot minējumus, ka viņa ir dziļi atkarīga no narkotikām.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu