Berluskoni iekļauts cilvēku tirgotāju sarakstā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV valdības ziņojumā Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni ietverts cilvēku tirgotāju sarakstā. Berluskoni negodā kritis saistībā ar apsūdzībām par seksuāliem kontaktiem ar tolaik vēl nepilngadīgu dejotāju un eskorta meiteni Karimu El Mahrogu jeb Rūbiju, raksta "Daily Telegraph".

75 gadus vecais Berluskoni tiek apsūdzēts seksuālos kontaktos ar vēderdejotāju Rūbiju viņa villā rīkotajās ballītēs. Rūbija tolaik bija 17 gadus veca.

Rūbija ir zināma kā viena no 33 sievietēm, kuras regulāri apmeklēja ar skandalozu slavu apvītās ballītes. Sievietes "cita starpā" pārģērbušās par mūķenēm un policijas darbiniecēm, dejojušas erotiska rakstura dejas un veikušas striptīzu, liecina Itālijas varas iestāžu veiktās izmeklēšanas rezultāti. Berluskoni apsūdzības noliedz, un viņa tiesāšana patlaban vēl turpinās.

Itālijā izvirmojušais skandāls nonācis arī ASV varas iestāžu redzeslokā. "2011.gada februārī tiesneši noteica tiesas datumu lietā pret premjerministru Silvio Berluskoni, kurā viņš apsūdzēts marokāņu bērna seksuālā izmantošanā. Mediju ziņojumos ir nozīmīgi pierādījumi par trešās puses dalību šajā lietā, kas liek domāt, ka meitene ir cilvēktirdzniecības upuris," ziņojumā par Berluskoni skandālu raksta ASV valdības pārstāvji.

ASV valdības ziņojums Itālija izraisījis sašutuma vētru. Premjera kritiķi norādījuši, ka Berluskoni kārtējo reizi grauj visas valsts reputāciju.

Ja viņa vaina tiks pierādīta, Berluskoni draud līdz trīs gadus ilgs cietumsods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu