Latviešu izcelsmes dziedātājs iekaro UKTop40 (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) pēc uzvaras ASV stabili iekarojusi arī Apvienotās Karalistes albumu topu, savukārt latviešu izcelsmes dziedātājs Olijs Mērss (Olly Murs) ar dziesmu "Please Don't Let Me Go" debitē singlu topa augšgalā, ziņo ārzemju prese.

Pieprasītākā dziesma

Apvienotās Karalistes singlu konkurencē pirmajā vietā uzšāvies kārtējais britu televīzijas talantu šova "The X Factor" dalībnieks - sestās sezonas 2.vietas ieguvējs Olijs (īstajā vārdā Olivers) Mērss ar "Please Don't Let Me Go". Olija tēvs - Pīters vai Pēteris Mērss (vai Mūrs), starp citu, ir latviešu izcelsmes, teikts tautas enciklopēdijā "Wikipedia".

Tiesa, Olija mājas lapā nav pašlaik pieejama pilna dziedātāja biogrāfija, taču, kā izdevumam "Daily Mail" atklāja Olija vecmāmiņa Morīna,

Olija vecvecāki no tēva puses 1920. un 30. gados bijuši slaveni cirka gaisa akrobāti Edvards un Kate, kas vēlāk pēc kara 1948.gadā emigrēja no Padomju Savienības uz Angliju.

Keitijas Perijas jaunā albuma "Teenage Dream" titulskaņdarbs nostājies singlu topa 2.vietā.

Keitijas Perijas albums numur 1

Perijas otrais (ja neskaita 2001.gada kristīgās mūzikas albumu) studijas albums pirmajā nedēļā, līdzīgi kā ASV "Billboard 200" topā, ierindojies topa 1.vietā, nostumjot no virsotnes hiphopa smagsvara Eminema (Eminem) jaunāko albumu "Recovery". Starp citu, topā atgriezies arī Perijas iepriekšējais albums "One of the Boys" - 34.vieta.

Otrs augstākais jaunums seriāla "Gossip Girl" aktrises Teilores Momsenas (Taylor Momsen) un rokgrupas "The Pretty Reckless" kontā ar "Light Me Up" (6.vieta), savukārt amerikāņu alternatīvā metāla apvienība "Disturbed" ar savu jaunāko studijas veikumu "Asylum" (skat. video) numur 7.

Mančestras, Kentas un Ņūkāstlas apvienotā kolektīva Everything Everything ilgi gaidītā debija "Man Alive" pirmajā nedēļā tikai 19.vietā. Britu trubadūrs Ričards Tomsons (Richard Thompson) arī pamanījies iekļūt UKTop40 - viņa jaunais albums "Dream Attic" augstajā 20. vietā.

Top10 singli

1. Olly Murs – 'Please Don't Let Me Go'

2. Katy Perry - 'Teenage Dream'

3. Taio Cruz – 'Dynamite'

4. Eminem featuring Rihanna – 'Love The Way You Lie'

5. Flo Rida – 'Club Can't Handle Me'

6. Roll Deep – 'Green Light'

7. Pepper & Piano – 'You Took My Heart'

8. Katy B – 'Katy On A Mission'

9. Yolanda B Cool & DCUP – 'We No Speak Americano'

10. Travie McCoy – 'Billionnaire'

Top10 albumi

1. Katy Perry – 'Teenage Dream'

2. Eminem – 'Recovery'

3. Biffy Clyro – 'Only Revolutions'

4. Mumford And Sons – 'Sigh No More'

5. Arcade Fire – 'The Suburbs'

6. The Pretty Reckless – Light Me Up'

7. Disturbed – 'Asylum'

8. Lady GaGa – 'The Fame'

9. Eliza Doolittle – 'Eliza Doolittle'

10. Plan B – 'The Defamation Of Strickland Banks'

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu