«MicRec» jubilejas gadu noslēgs ar lielkoncertu «Arēnā Rīga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad ierakstu kompānija «MicRec» svin savu 20 gadu jubileju un šo jubilejas gadu tā iecerējusi noslēgt 9. novembrī «Arēnā Rīga», rīkojot lielkoncertu «20 gadi latviešu mūzikā», informē ierakstu kompānijas pārstāve Gunita Krastiņa. Lielkoncerts iecerēts kā pārskats par to, kas latviešu mūzikā ir noticis pēdējo 20 gadu laikā. Visus šos 20 gadus kompānija un tās mākslinieki ir bijuši neatņemama Latvijas populārās mūzikas sastāvdaļa un koncertā oriģinālajos izpildījumos izskanēs šī laika lielākie hiti.

Pie koncerta dalībnieku sastāva vēl intensīvi tiek strādāts, bet jau tagad savu dalību apstiprinājuši tādi mākslinieki kā Laima Vaikule, «Prāta vētra», Aija Andrejeva, «Musiqq», «Līvi un Buks», grupa «bet bet», Uldis Marhilēvičs, Andris Ērglis, Ieva Akurātere, Olga Rajecka un citi.

Biļetes uz koncertu «20 gadi latviešu mūzikā» jau var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Svinot 20 gadu jubileju, aprīlī un maijā «MicRec» visā Latvijā organizēs koncertšovu un konkursu «SuperMikrofons», uz kuru jaunie talanti var pieteikties līdz 15.martam, bet dalībai Rīgas konkursā var pieteikties līdz pat 1. aprīlim.

Ar konkursa nolikumu varat iepazīties mājaslapā.

www.micrecpm.lv

«SuperMikrofons» būs ne vien jauno izpildītāju konkurss ar žūriju, kurā darbosies abi kompānijas vadītāji, kā arī Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Ieva Kerēvica un citi, bet tas būs arī koncerts, kurā uzstāsies pazīstamas Latvijas mūzikas zvaigznes. Pasākumu vadīs Lauris Reiniks. Katra koncertšova noslēgumā tiks noskaidrots uzvarētājs, kurš iegūs tiesības startēt finālā, kas notiks Rīgā 15.maijā Spīķeru koncertzālē. Fināla uzvarētājs iegūs ne vien naudas balvu 1000 eiro apmērā, kas paredzēta vienas dziesmas ierakstam un veicināšanai, bet arī iespēju uzstāties lielkoncertā «20 gadi latviešu mūzikā».

«MicRec» - Guntars Račs un Elita Mīlgrāve
«MicRec» - Guntars Račs un Elita Mīlgrāve Foto: Publicitātes foto

Latvijas pazīstamākā mūzikas ierakstu kompānija «Mikrofona ieraksti» ir dibināta 1996. gada 17.aprīlī, un tās dibinātāji ir profesionāla žurnāliste Elita Mīlgrāve un dzejnieks un mūziķis Guntars Račs. 20 gadu laikā ar «MicRec» zīmi izdoti 550 latviešu mūzikas albumi un dziesmu apkopojumi dažādos skaņu nesējos, sākot ar vinila platēm, audiokasetēm, kompaktdiskiem, minidiskiem un DVD un beidzot ar digitālajiem lejupielādes un tiešsaistes izdevumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu