"Mūsu zelta dziesmas" otrais fināla piecnieks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Svētdienas, 30.oktobra, vakarā noskaidrojās vēl piecas dziesmas, kas iekļuvušas TV3 šova "Mūsu zelta dziesma" finālā: "Ja tu man esi", "Dūdieviņš", "Atdziedi, dvēsele", "Mēmā dziesma" un "Pilsētā, kurā piedzimst vējš".

Šajā vakarā "Mēmā dziesma" bija uzticēta Emīlam Balcerim, kurš izcēlās ne tikai ar patīkamu solo, bet visus pārsteidza arī ar saksofona spēli; dziesmā "Ja tu man esi" bija dzimis jauns duets - Ivo Fomins un Rūta Dūduma (vairāk pazīstama kā bekvokāliste), "Atdziedi, dvēsele" izpildīja Dace Upīte kopā ar meiteņu kori (šī bija Latvijas Krājbankas izvēlētā pusfināliste), "Dūdieviņu" dziedāja Andris Ērglis, izpelnoties klātesošās dziedātājas Ilonas Bāliņas (viņa bija pirmā šīs dziesmas izpildītāja) komplimentus, savukārt "Pilsētā, kurā piedzimst vējš" duetā vienojās Nikolajs Puzikovs un Guntis Veits.

Daces Upītes un meiteņu kora dziedātā Raimonda Paula un Leona Brieža "Atdziedi, dvēsele" - trešā
Daces Upītes un meiteņu kora dziedātā Raimonda Paula un Leona Brieža "Atdziedi, dvēsele" - trešā Foto: TVNET

Skatītāju balsojums noteica, ka 11.vietā ierindojās "Mežrozīte", 10.vietā - "Lūgums", 9.vietā - "Par rozēm", 8.vietā - "Circenīša Ziemassvētki", 7.vietā - Lilioma dziesma", 6.vietā "Saule, Pērkons, Daugava", 5.vietā - "Ja tu man esi", 4.vietā - "Dūdieviņš", 3.vietā - "Atdziedi, dvēsele", 2.vietā - "Mēmā dziesma", bet 1.vietā - "Pilsētā, kurā piedzimst vējš".

Diānas Pīrāgs dziedātā "Mežrozīte" palika 11.vietā
Diānas Pīrāgs dziedātā "Mežrozīte" palika 11.vietā Foto: TVNET

"Circenīša Ziemassvētki" bija uzticēti Kārlim Būmeistaram un "Dzeguzītei", "Lilioma dziesma" - Samantai Tīnai un jaunajam talantam Robertam Pētersonam, "Par rozēm" - Valteram Frīdenbergam, kuram pievienojās Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis; "Lūgums" - Gintai Krievkalnei (viņai talkā nāca Romāns Vendiņš), "Mežrozīte" - Diānai Pīrāgs, "Saule, Pērkons, Daugava" - vokālajai grupai "Framest".

Gintas Krievkalnas dziedātā Ulda Marhilēviča dziesma "Lūgums" - 10.vieta
Gintas Krievkalnas dziedātā Ulda Marhilēviča dziesma "Lūgums" - 10.vieta Foto: TVNET
Andra Ērgļa dziedātais "Dūdieviņš" - 4.vietā
Andra Ērgļa dziedātais "Dūdieviņš" - 4.vietā Foto: TVNET

Šovakar ekspertu rindās bija Latvijas Radio žurnāliste Lia Guļevska, kordiriģents Ivars Cinkuss, kurš aizstāja prom esošo Intu Teterovski, kordiriģente Aira Birziņa, dziedātāja Ilona Bāliņa, Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, dziedātāja un aktrise Zane Dombrovska, "Mikrofona ierakstu" valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve, kā arī šova pastāvīgās ekspertes Daiga Mazvērsīte un Elita Patmalniece.

Šova fināls - 6.novembrī, kad noskaidrosies, kura tad īsti ir latviešu zelta dziesma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu