Ar Daugavpils kora koncertu noslēgsies koncertu sērija "Essential"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 21.jūnijā, dzīvās mūzikas koncertu sēriju klubā "Essential" noslēgs izpildītāji no Latgales - Atis Auzāns un Daugavpils koris, kā arī etnoroka grupa "Laimas muzykanti", informēja "Platforma Music" sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka.

Koncertā Daugavpils koris izpildīs dziesmas no sava debijas albuma.

Koncertā skanēs gan kora pirmais singls - latgaliešu tautas dziesma "Kur gaismeņa", gan patlaban aktuālais singls sadarbībā ar Lieni Šomasi "Ar tavu vārdu", gan arī citas iemīļotas dziesmas, piemēram, Maikla Džeksona dziesma "Earth Song", īru tautas dziesma "Belle of the Belfast city" un citas.

Koncertā viesosies arī grupa "Laimas muzykanti" Artūra Uškāna vadībā. Grupa dibināta 1995.gadā Daugavpils universitātē un laika gaitā no folkloras kopas kļuvusi par populāru latviešu etnoroka grupu.

Ikviens un īpaši tie, kas brīvdienas pavadīs galvaspilsētā, ir aicināti klātienē vērot Latgalei veltīto koncertu - televīzijas ierakstu klubā "Essential" plkst.14.30 un plkst.20. Uz dienas koncertu bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja ir bez maksas, darbosies bērnu istaba, kur mazuļus izklaidēs Pepija no "Ballītes bērniem", informēja Penka.

Koncertus klubā "Essential" var vērot interneta tiešraidē mājaslapā "www.platforma.lv", kā arī piektdienās plkst. 20 Latvijas Mūzikas kanālā.

Šis būs desmitais un pēdējais koncerts klubā "Essential" pirms vasaras brīvdienām. Līdz šim nofilmēti jau deviņi koncerti, kuros piedalījušies "Otra puse", "The Hobos", "Dzelzs vilks", Liene Šomase, Yana Kay un Intars Rešetins, "Melo-M", Aigars Voitišķis, "Putnu balle", "Iļģi", kā arī Igo un Ella.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu