Metallica par 29 pensiem (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Interneta veikals "Amazon.co.uk" trešdienas vakarā kļūmes dēļ piedāvājis iegādāties aptuveni 30 dažādus albumus par 29 pensiem (23 santīmiem - lētāk, nekā parasti maksā viena dziesma).

Četru stundu laikā par šādu summu tirgoti britu grupas "Coldplay", Brūsa Springstīna, smagā metāla grupas "Metallica", britu dziedātājas Lilijas Allenas un citu mūziķu albumi.

Informācija par veikala kļūdu ātri izplatījās blogos un dažādās informatīvās vietnēs, un daudzi interneta lietotāji nekavējās izmantot izdevību iegādāties mūzikas albumus par "atlaižu cenu".

"Mēs varam apstiprināt informāciju, ka neliels daudzums MP3 albumu kļūdas dēļ tika pārdoti par samazinātu cenu," britu laikrakstam "The Daily Telegraph" pavēstīja interneta veikala pārstāve. "Šī problēma ir atrisināta. Lai arī mēs darām visu iespējamo, vietnē, kur pieejams miljoniem dažādu preču, šādas kļūdas var notikt."

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu