"Berimora kino" 23.martā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien (23.martā) bērnu filmu festivāla "Berimora kino" laikā kinoteātrī "Rīga" demonstrēs Norvēģijā veidoto filmu "Sveins un žurka" un Dānijā tapušo kinodarbu "Templiešu bruņinieku dārgumi".

Plkst. 15 kinoteātrī "Rīga" demonstrēs pagājušā gadā Norvēģijā tapušo filmu "Sveins un žurka". Galvenais varonis Sveins jūtas pārsteigts, atklājot, ka žurkas tiek uzskatītas par netīkamu radību. Draugu mudināts, Sveins piesaka savu Halversenu mājdzīvnieku konkursam, lai pierādītu, cik apķērīgas un brīnišķīgas spēj būt žurkas.

Savukārt plkst. 17 kinoteātrī demonstrēs 2006.gadā Dānijā veidoto filmu "Templiešu bruņinieku dārgumi", kas stāsta par trīs bērniem, kuri vasaras brīvdienas pavada uz mazas salas Baltijas jūrā un nolemj atrisināt 12. gadsimtā dibinātā slepenā Templiešu bruņinieku ordeņa noslēpumu.

Jau ziņots, ka festivālā "Berimora kino", kas ilgs līdz nedēļas nogalei, piedāvās desmit filmas, kas tapušas Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Igaunijā un Latvijā.

Bērnu filmu festivāla uzvarētāju noteiks bērnu žūrija, kas labākajai filmai pasniegs galveno balvu - "Berimora lielo spilvenu", bet skatītājiem būs iespēja noteikt savu iemīļotāko filmu, kas iegūs skatītāju balvu "Berimora mazais spilvens".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu