Glastonberijas festivālā Jay-Z? (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas vērienīgākā vasaras mūzikas pasākuma – Glastonberijas festivāla – organizētāji atklājuši, kas būs galvenās skatuves hedlainers, kuru festivāla rīkotājs Maikls Īviss kādā intervijā raksturoja kā "ļoti populāru melno mākslinieku no Amerikas".

Prese izteica minējumus, ka tas varētu būt vai nu Kanje Vests, vaiJay-Z. Tagad saņemts Īvisa apstiprinājums, ka festivālā piedalīsies Jay-Z.

"Šoreiz vēlējos lauzt tradīciju un piedāvāt kaut ko pilnīgi atšķirīgu. Viņš patiks jauniešiem, kas jaunāki par 25 gadiem. Tas nav mūsu parastais hedlaineris kā Radiohead, Coldplay, Muse vai Oasis," savu izvēli intervijā BBC skaidrojis Maikls Īviss. Līdz šim Glastonberijas festivālam apstiprināts amerikāņu veterāns Nīls Daimonds un britu grupa Hot Chip. Pilns dalībnieku saraksts tiks paziņots līdz jūnija sākumam. Glastonberijas festivāls šogad notiks no 27. līdz 29. jūnijam.

Tomēr pēc šā paziņojuma daudzi britu mūzikas fani ir sašutuši par Glastonberijas festivāla rīkotāja lēmumu. Lai gan daži mūzikas žurnāla NME interneta mājaslapas apmeklētāji nosaukuši Jay-Z piedalīšanos par "labām ziņām", lielākā daļa ir pretējās domās. Vairāki fani nosaukuši Īvisa izvēli par "katastrofu" un "traģēdiju", uzskatot, ka amerikāņu reperis nav piemērots hedlaineris leģendārajam festivālam.

"Maikls Īviss sagrāvis Glastonberijas tēlu vienā mirklī," izsakās kāds komentētājs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu