Sabiedrības dāmas pulcējas Eiropas improvizētajā Modes un stila dienā (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ceturtdien, 16.oktobrī, itāļu virtuves restorānā «Il Cibo Del Papa» notika improvizētajai Modes un stila dienai veltīts pasākums «Caprici store & Nāli fashion event». Speciāli izvēlētajiem viesiem bija iespēja iejusties dažādās Eiropas pilsētās vienā laikā. Par to parūpējās pasākuma latviski-itāliskā atmosfēra.

Par spīti tam, ka pasākums sākās ar vairāk nekā pusstundas nokavēšanos, viesi neskuma, gaidot lielveikala gaitenī, bet jau pirms pasākuma sāka priecāties un baudīt vakaru, dodoties kādā no blakus esošajiem bāriem un restorāniem.

Jau ar pirmajiem pasākuma mirkļiem viesi jutās ērti un nepiespiesti, gluži kā oficiālā daļa nebūtu bijusi, bet pasākums sāktos ar neoficiālo daļu.

Arī vakara vadītāja Jana Brice neizmantoja scenāriju, bet ļāvās improvizācijai, tā pastiprinot viesos brīvības un nepiespiestības sajūtu.

Pasākumu oficiāli atklāja šarmantā dziedātāja Katy Tindemark, kura izpildīja pāris dziesmas un priecēja viesus ar savu vijoles spēlēšanu.

Gaidot modes skati, viesi varēja baudīt dažādus itāļu vīnus, un viesi, kuri ieradās laikā un tika sēdēt pie galdiņiem, tika arī pie uzkodām, pārējiem viesiem diemžēl nācās samierināties ar sēdēšanu pie tukšas letes.

Par vakara pērli kalpoja veikala «Caprici store» modes skate, kurā varēja redzēt dažādu populāru un tautā mīlētu zīmolu apģērbus, bet īpašu «odziņu» pasākumam piešķīra jaunās latviešu dizaineres Natālijas Gruševajas-Bicenas ādas un kažokādas izstrādājumi, kuri bija ne tikai sievietes dizaina veidoti, bet roku darbs.

Visa vakara gaitā valdīja silta, mīļa un viegluma pilna atmosfēra, tika izteikti neskaitāmi tosti, smiekli un, pasākumam beidzoties, viesi nesteidza prom, bet palika vēl baudīt vīnus un viens otra sabiedrību.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu