Swayzak klubā "Space:Garage" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 20. jūnijā, klubā "Space:Garage" (Audēju 12, 6. stāvs) ar DJ setu uzstāsies Deivids Brauns (David Brown) no projekta Swayzak (!K7, UK).

Divu "Island Records" menedžeru Swayzak radošā karjera sākās vairāk nekā veiksmīgi - jau pirmo viņu albumu "Snowboarding in Argentina" (1998) vairāki ietekmīgi mūzikas žurnāli nosauca par gada albumu. Tā nebija tikai veiksme, bet gan pelnīts sasniegums, to pēc pāris gadiem apstiprināja kritiķi un klausītāji - nākamais albums "Dirty Dancing" sniedza māksliniekiem pasaules atzinību. !K7, Fabric, Minus izdeva viņu ierakstus, bet Senior Coconut un Larry Heard uzticēja materiālus remiksiem.

Arī šodien Swayzak (David "brun" Brown un James "darkfarmer" Taylor), ko nu jau var nosaukt par tehno veterānu, sniedz arvien jaunus sava talanta pierādījumus. Nav iespējams palikt vienaldzīgam, klausoties šo originālo, raksturīgi mierīgo un dziļo skanējumu. Eksperimentējot ar skaņu, Swayzak spēj sniegt deep-dub-minimal-techno-house visiem dzīves gadījumiem.

Swayzak ne tikai ražo savus skaņdarbus, bet arī aktīvi dīdžejo, to paskaidrojot ar savu patieso mīlestību uz mūziku un plašākām izteiksmes iespējām seta laikā.

Kas tieši skanēs Rīgā, mēs uzzināsim sestdien klubā Space:Garage.

Vēl uzstājas: Ivonna, Ze Ivars, Contour.

Par vizuālo noformējumu rūpēsies VJ Wickiss.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu