Ar šāvienu sirdī kaimiņš nošāvis aktrises Selmas Haijekas suni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Selma Haijeka piedzīvo smagu mirkli, viņa šķīrusies no sava uzticamā suņa Mocarta. Suni nošāvis aktrises kaimiņš, izdarot vienu šāvienu dzīvnieka sirdī.

Kamēr aktrise atrodas filmēšanas laukumā, viņa algo speciālu personu, kurai jāpieskata un jārūpējas par viņas suņiem. Par spīti tam, sievietes suņi ielauzušies viņas kaimiņa teritorijā un uzbrukuši dzīvniekiem.

Kaimiņš nav vēlējies nošaut kādu no aktrisei piederošajiem dzīvniekiem, bet bijis izvēles priekšā un izlēmis glābt savu mājdzīvnieku, kuru plosījis Selmas suns.

Haijeka netic, ka suns, kura dzemdībās viņa piedalījusies, deviņu gadu laikā bijis miermīlīgs un uzticams draugs, pēkšņi sācis uzbrukt citiem dzīvniekiem.

Tāpat aktrise netic, ka suns atradies svešā teritorijā, un iesaka policijai izmeklēt viņas mīluļa nāvi, jo dzīvnieku bez dzīvības pazīmēm viņa atradusi savā teritorijā.

Policija apstiprinājusi, ka kaimiņš bijis tiesīgs nošaut aktrises Selmas Haijekas suni, jo, pēc liecinieku teiktā, tas atradies viņa īpašumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu