8.martā Rīgā itāļu estrādes zvaigznes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompānija "Stefany Show Business" aicina uz slavenu itāliešu dziedātāju koncertu Zvaigznes sievietēm! 8. martā plkst. 19 Arēnā Rīga.

Koncertā uzstāsies tādas pasaules mēroga slavenības kā itāliešu mūziķi Al Bano, Matia Bazar, Pupo un Drupi.

Visā pasaulē un Latvijā tik iemīļotais itāliešu dziedātājs Al Bano, grupa Matia Bazar un Toto Cutugno uzstājās vērienīgajā un krāšņajā koncertā Zvaigznes sievietēm 8. martā Arēnā Rīga jau pērn. Pēc milzīgajiem koncerta panākumiem tā organizatori nolēma saglabāt šādu tradīciju un arī šogad 8. martā Arēnā Rīga gaidāms grandiozs itāliešu zvaigžņu koncerts.

Slavenais itāļu dziedātājs Al Bano Carrisi (skatuves vārds – Al Bano) ir starptautiski atzīts dziedātājs, kas komentārus neprasa. 30 gadu karjeras laikā ir saņēmis neskaitāmas atzinības un apbalvojumus, Al Bano uzstājies kopā ar tādām slavenībām kā Plasido Domingo, Rolling Stones, Montserata Kabaljē, spāņu flamenko ģitāristu Paco de Lucia, u.c. Al Bano Latvijā ir uzstājies jau vairākkārt un šoreiz priecēs savus fanus ar jaunu koncertprogrammu.

Leģendārā itāliešu grupa "Matia Bazar" dibināta Dženovā 1975. gadā. Grupas sākotnējā sastāvā bija pieci dalībnieki, no kuriem pašlaik vēl joprojām spēlē Piero Cassano un Giancarlo Golzi, no 1999. gada pievienojās Fabio Perversi, bet grupas jaunā soliste no 2005. gada ir lieliskās balss īpašniece Roberta Faccani. Grupa vairākkārt ar panākumiem piedalījusies Sanremo itāliešu mūzikas festivālos, bet 1983. gadā saņēma īpašu mūzikas kritiķu balvu par vienu no savām visslavenākajām dziesmām Vacanze romance (tulk. Romiešu brīvdienas). Matia Bazar izdoti vairāk kā 30 mūzikas albumi, un grupas jaunākais albums ir 2007. gadā izdotais The Platinium Collection.

Pupo jeb īstajā vārdā Enzo Ghinazzi karjera ir vairāk nekā 30 gadu ilga, pārdoti 20 miljoni mūzikas albumu, saņemti 11 zelta diski. No 1975. gada, kad Pupo kļuva slavens ar dziesmu Ti scrivero, līdz pat 1982. gadam viņa karjera ir saucama par spīdošu. Su di noi, Ciao, Lo devo solo a te, Forse, Firenze S. Maria Novella, Un amore grande – šīs ir tikai dažas no dziesmām, kas ir tulkotas angļu, vācu, franču un spāņu valodā, lai tālāk apceļotu visu pasauli. Enzo Ghinazzi ir uzstājies pasaules prestižākajos teātros, sākot no Madison Square Garden un Broadway Ņujorkā, līdz Maple Leaf Garden Toronto, no Royal Albert Hall Londonā līdz Entertainment Center Sidnejā. Protams, arī Olympia Parīzē, kā arī brīnišķīgajos Tallinas, Ļeņingradas un Maskavas teātros.

Itāliešu dziedātājs Giampiero Anelli, pazīstams ar skatuves vārdu Drupi, ir neparasts mākslinieks ar unikālu balsi. Drupi savu dziedātāja karjeru sāka 70. gadu vidū un līdz pat šodienai fanus priecē ar lielisku repertuāru – rhythm & blues, gospeļu un blūza mūziku. Dziedātājs vislielāko popularitāti gan Itālijā, gan ārzemēs un jo īpaši Austrumeiropas valstīs sasniedza 70.-90. gados. Savulaik Drupi koncertu Maskavā apmeklēja pat 100 000 skatītāju. Drupi pazīstamākās dziesmas – Bella bellissima, Soli, Canta, Fammi volare, Era bella davvero un daudzas citas. Drupi mūzika iet laikam līdzi un kļūst populāra arī jauniešu vidū, to apliecina saņemtā balva Zelta disks 1993. gadā. 2007. gadā Drupi nāca klajā ar jaunu mūzikas albumu Fuori target (tulk. - ārpus mērķa), kura jaunās dziesmas priecēs arī koncerta Zvaigznes sievietēm publiku.

Koncerts Zvaigznes sievietēm ar romantiskajām itāliešu dziesmām būs lieliska dāvana Latvijas sievietēm un viņām mīļajiem cilvēkiem 8. martā. Nepalaidiet garām unikālu iespēju tikties ar lieliskiem un pasaulslaveniem dziedātājiem, veldzēties lieliskās itāļu mīlas balāžu melodijās un gūt neizmirstamas un pozitīvas emocijas!

Biļetes uz koncertu var iegādāties Biļešu servisa, www.bilesuserviss.lv, un ReklaMarket kasēs.

Cenas – no 15 līdz 50 latiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu