Noskaidroti konkursa "Soundwave" pusfinālisti (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zināmas sešas no četrdesmit piecām garāžu grupu konkursam Coca-Cola Soundwave pieteiktajām jaunajām grupām, kas turpinās cīņu pusfinālā - Chuu, Into One, Oranžās Brīvdienas, Slurm!, The Black Tea un Aerial Plant.

Žūrija, kas sastāv no radio SWH Rock dīdžeja Arta Dvarionas, portāla Diena.lv izklaides un kultūras sadaļas redaktores Džeinas Tamuļevičas, Mikrofona Ierakstu direktores Elitas Mīlgrāves, mūziķa Jāņa Žildes, žurnāla FHM galvenā redaktora Kaspara Zaviļeiska, Latviešu Radio programmu direktora Roberta Lejasmeijera, mūzikas žurnālista Sandra Vanzoviča, radio SWH dīdžeja Toma Grēviņa un MTV vīdžejmeitenes Žanetes Skarules, rūpīgi izvērtējusi visas konkursam Coca-Cola Soundwave pieteiktās dziesmas, un visaugstāk kopvērtējumā ierindojušās un vietu pusfinālā sev nodrošinājušas šādas grupas – Chuu, Into One, Oranžās Brīvdienas, Slurm! un The Black Tea.

Sestā pusfinālgrupa tika izvēlēta no klausītāju puses – balsošanā "Soundwave" mājas lapā www.soundwave.lv vislielāko klausītāju atbalstu saņēma grupa Aerial Plant, kas savu vietu konkursa "Soundwave" pusfinālā izcīnīja arī pērn.

29. jūnijā "Coca-Cola Soundwave" mājas lapā www.soundwave.lv sāksies balsošana, kas ilgs līdz 19. jūlijam. Mūzikas faniem, kas reģistrējušies Soundwave mājas lapā, tiks uzticēts svarīgs pienākums – no sešām pusfinālā iekļuvušajām grupām izvēlēties trīs labākās, kas jūlija beigās atkārtoti tiks nodotas vērtēšanai kompetentajai mūzikas ekspertu žūrijai.

MTV un Coca-Cola rīkotā garāžu grupu konkursa "Soundwave" uzvarētājgrupa balvā saņems augstas kvalitātes mūzikas videoklipu.

Plašāka informācija par konkursu pieejama www.soundwave.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu