Maijā iznāks dziedātājas Jenny May soloalbums (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maijā klajā nāks jauns dziedātājas "Jenny May" soloalbums, kas no iepriekš izdotā dziedātājas albuma atšķirsies ar to, ka visas dziesmas jaunajā albumā būs ierakstītas latviešu valodā.

Audio:

"Aktiv Music" pārstāvis Agris Semēvics TVNET informēja, ka pašlaik vēl nav zināms, kāds būs albuma nosaukums, taču būtiskākā atšķirība no pirms diviem gadiem izdotā dziedātājas debijas albuma "Purple Skies And Yellow Flowers" būs izpildīto dziesmu valoda.

Visas jaunajā albumā iekļautās dziesmas lielākā vai mazākā mērā būs savulaik Latvijā ļoti populāras, bet šobrīd nedaudz piemirstas un radiostacijās nerotējošas kompozīcijas.

Albumā tiks iekļautas Zigmara Liepiņa, Raimonda Paula, Mārtiņa Brauna, Gunāra Freidenfelda, Ingus Baušķenieka, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Aigara Voitišķa un citu Latvijā atzītu komponistu darbi.

Semēvics atzina, ka pārliecība par šāda albuma spēju ieinteresēt klausītājus Latvijā radās pēc "Jenny May" kopīgi ar grupu "Double Faced Eels" ieskaņotās Liepiņa un Jāņa Baltausa dziesmas "Bez puišiem nevar" galvu reibinošajiem panākumiem, kas jau trīs nedēļas ieņem pirmo vietu "Latvian Airplay Top 50", bet topā Latvijas mūzikas "spicē", kurā apkopoti tikai Latvijā radīto darbu panākumi, dziesma pārliecinoši pirmajā vietā atrodas jau piecas nedēļas.

Kamēr vēl notiek jaunā albuma sagatavošana, radiostacijās nonākusi "Janny Mey" dziesma no topošā albuma, kas ir Paula un Jāņa Petera 70.gadu hits "Vīrietis labākos gados", kas ir aranžēta mūsdienīgā "pop/rock" stilā, un tās producents ir Gints Stankēvičs.

Dziedātājas jaunais albums klajā nāks, sadarbojoties kompānijai "Aktiv Music" un mūzikas izdevniecībai "Platforma Records".

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu