"Bubblelandia" pārsteigs ar krāšņu programmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli Latvijā skatītājiem tikai divās izrādēs piedāvās savu jauno šova programmu "Bubblelandia", pārsteidzot skatītājus ar krāšņiem ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu priekšnesumiem, kas būs papildināti ar krāšņiem mākslinieku tērpiem. Kā šonedēļ žurnālistiem atklāja Dace Pecolli, šovā "Bubblelandia", kas Ķīpsalas izstāžu zālē notiks 29.oktobrī plkst.15.30 un 19.30, tiks demonstrēti dažādi triki ar ziepju burbuļiem, kur pirmo reizi Latvijā būs iespēja vērot krāsainus burbuļus, ar dūmiem pildītus burbuļus, vertikālus burbuļus un daudzas citas interesantas lietas.

Uz skatuves darbosies astoņi mākslinieki

Abi iluzionisti ar ziepju burbuļiem pirmo reizi sāka strādāt pirms 12 gadiem, kad pasaulē bija tikai daži meistari, kas piedāvāja šādas šova programmas. Laika gaitā ziepju burbuļu meistaru kļuva arvien vairāk, kā arī pēc septiņu gadu darbības ar dažādiem burbuļu trikiem Pecolli izdeva tajā laikā pirmo ziepju burbuļu pamācības DVD.

"Pēdējos gados skatītāju popularitāti dažādās pasaules valstīs ar saviem ziepju burbuļu šoviem iemantojis Fans Jangs, taču viņa programmai pietrūkst stāsta un atmosfēras. Veidojot savu programmu, ietekmējāmies no Kanādas cirka grupas "Cirque du Soleil" šovā radītās noskaņas.

Mūsu programmā notikumi risinās zemūdens pasaulē, kas nav reāla, bet dzīvo katra iedomās,"

atklāja Dace Pecolli.

Viņa stāstīja, ka šovā piedalīsies gan pašmāju, gan ārvalstu mākslinieki. Kopumā uz skatuves darbosies astoņi mākslinieki, kas iejutīsies dažādos tēlos, līdz ar to šovā būs gan jūras zvaigzne, gan jūras drakons, kā arī mandarīnzivs, papagaiļzivs un laternzivs, savukārt divi mākslinieki no Itālijas iejutīsies krabja un sardīnes tēlā. Programmā piedalīsies arī nāra, kas dzīvosies milzīgā burbuļu bumbā.

Bez dažādiem ziepju burbuļu priekšnesumiem skatītājiem būs iespēja vērot arī Rīgas cirka mākslinieka izpildīto kontaktžonglēšanu.

Foto: LETA

"Programma ir veidota krāšņa, lai tā būtu saistoša kā lieliem, tā arī maziem skatītājiem. Šā projekta tapšanā esam piesaistījuši dažādus pašmāju speciālistus. Tērpus darinājusi tērpu māksliniece Elita Patmalniece, Latvijas Nacionālā teātra speciālisti darina speciālu skatuves klājumu, šovā uz skatuves piedalīsies deju grupas "Buras" dalībnieki, kā arī Rīgas cirka meistars, savukārt katram šova numuram vajadzīgo noskaņu ar mūzikas palīdzību sarūpējis komponists Valdis Zilvers," minēja Pecolli.

Jaunākās lāzeru tehnoloģijas

Savā programmā iluzionisti izmantos jaunākās lāzeru tehnoloģijas, lai skatītājiem radītu nepieciešamo zemūdens pasaules atmosfēru, tiks izmantots ziepju burbuļu tornado, zemo dūmu paklājs, gigantisku dūmu riņķu mašīna, kā arī būs sarūpētas videomākslas projekcijas uz LED ekrāna, optiskās ilūzijas un daudzi citi pārsteigumi.

Pecolli uzsvēra, ka "Bubblelandia", visticamāk, pirmo un vienīgo reizi tiks izrādīta Latvijā, jo šova pašizmaksa ir ļoti liela. Tomēr Latvija nebūs vienīgā, kur tiks izrādīts Pecolli jaunais šovs, jo programma jau aizrunāta Puertoriko, Indonēzijā un citviet.

"Mēs vēlamies, lai skatītāji tiktu pārsteigti ar krāšņiem priekšnesumiem, kas būtu ērti redzami no jebkuras skatītāju vietas, tādēļ uz skatuves notiekošais tiks demonstrēts uz milzīgiem ekrāniem," vēstīja Pecolli.

Vienu "Bubblelandia" izrādi Ķīpsalas izstāžu zālē varēs noskatīties 2500 apmeklētāju. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās. Biļešu cena ir no 5 līdz 20 latiem, bet bērniem līdz sešu gadu vecumam, ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta, ieeja ir bez maksas.

Viņa arī atklāja, ka laika gaitā šova "Bubblelandia" nosaukums tiks mainīts, jo, izrādās, Krievijā ar šādu nosaukumu jau tiek piedāvāts kāds priekšnesums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu