t.A.T.u. koncerts Rīgā (85)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sava jaunā albuma "Dangerous & Moving" turnejas ietvaros 12. aprīlī Rīgu apciemos skandalozais Krievijas meiteņu duets "t.A.T.u", pavēstīja koncerta rīkotāji "Propeller Productions".

"t.A.T.u" koncerts notiks Ķīpsalas hallē. Kopā ar grupas varonēm Jūliju Volkovu un Ļenu Katinu muzicēs pavadošā grupa sešu mūziķu sastāvā, kuru nacionālā piederība sniedzas no Krievijas līdz ASV.

Duets šobrīd atkal ir komerciāli visveiksmīgākais un populārākais Austrumeiropas popmūzikas projekts pasaules mūzikas tirgū.

Koncertā skanēs dziesmas no "t.A.T.u" jaunā albuma, kā arī debijas albuma "200 km/h in the Wrong Lane" kompozīcijas. Šis ieraksts savulaik pasaulē pārdots vairāk nekā piecu miljonu tirāžā.

"t.A.T.u" jaunajam albumam prognozē iespaidīgus starptautiskus panākumus. Tā producēšanā, ierakstā un dziesmu komponēšanā piedalījušies visaugstākās klases mūziķi. Piemēram, dziesmas "Friend or Foe" radīšanā piedalījušies Stings un Deivs Stjuarts no grupas "Eurythmics".

Piecu gadu pastāvēšanas laikā duets ieguvis pasaules slavu ne tikai ar mūziku, bet arī daudzām palaidnībām, skandāliem un veiksmīgu lesbisma tēlošanu.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs. Cena 15 Ls. Koncertam tuvojoties, biļešu cenas pieaugs līdz 25 Ls.

Komentāri (85)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu