Lēvs: Ballaks paliks Vācijas izlases kapteinis (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs trešdien apstiprināja, ka komandas kapteinis arī turpmāk būs 33 gadus vecais Mihaels Ballaks, kurš nesen izārstēja potītes savainojumu.

"Pēdējo dienu laikā man bija godīga un atvērta saruna ar Mihaelu Ballaku, kas ilga divas stundas, un esmu nolēmis, ka viņš paliks Vācijas izlases kapteiņa postenī," preses konferencē stāstīja Lēvs. "Viņš traumas dēļ ilgi nav spēlējis, bet es ticu, ka viņš komandai var dot daudz."

Kā ziņots, Ballaks vēl nespēlēs pirmajos divos 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačos. Piektdien Vācijas izlase spēlēs pret Beļģijas valstsvienību, savukārt četras dienas vēlāk Vācija spēkosies tiksies ar Azerbaidžānas futbola izlasi.

Pats Ballaks cer atgriezties valstsvienībā Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs ar Turciju un Kazahstānu. Tomēr līdz tam viņam ir jāuzlabo sava sportiskā forma, spēlējot Leverkūzenes "Bayer" komandā.

Kamēr Ballaks ārstē savainojumu, Vācijas izlases kapteinis ir Filips Lāms. "Kamēr viņš nav pieejams, komandas kapteinis arī turpmāk būs Filips Lāms, kurš ļoti labi pildīja kapteiņa pienākumus Pasaules kausa laikā, bet viņa palīgs būs Bastians Švainštaigers," pastāstīja Lēvs.

Tāpat Lēvs pieminēja, ka gaidāmajos mačos izlases vārtos stāvēs "Schalke 04" vārtsargs Manuels Noeirs, bet par rezerves vārtsarga vietu cīnīsies Renē Adlers un Tims Vīze

"Manuels paliks vārtos, bet mēs dzīvojam greznībā, jo ir trīs vārtsargi un visiem ir starptautisko spēļu pieredze. Mēs esam ļoti spēcīgi," teica Lēvs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu