"Piraijas" producents pret "Avatara" režisoru (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jauns konflikts Holivudā. Studijas "The Weinstein Co." jaunās filmas "Piranha 3D" (Piraija 3D) producents Marks Kantons (Mark Canton) publiski sastrīdējies ar citas 3D filmas "Avatars" ("Avatar") režisoru Džeimsu Kameronu (James Cameron), ziņo ārvalstu prese.

Konflikts aizsākās ar to, ka Kamerons kādā intervijā jaunajai šausmu filmai "Piranha 3D", kas iedvesmojusies no 1978.gada mazbudžeta lentes "Piranha", veltījis kritiskus vārdus.

"Es savulaik strādāju ar "Piraijas" otro daļu, taču tas bija tikai dažas dienas. Es nelieku šo filmu savā filmogrāfijā," Kamerons izteicies intervijā izdevumam "Vanity Fair". "Līdz ar to man nav īsti nekādas saistības ar šo projektu.

Patiesībā, es pat teiktu ko vairāk ... es gan parasti cenšos nekritizēt citu režisoru darbu, taču jaunā "Piraija" ir tieši tas, ko nevajadzētu darīt 3D formātā.

Šī filma man atgādināja vairākas sliktās 1970. un 80. gadu 3D šausmu filmas, kā, piemēram, "Friday the 13th Part 3"."

Tagad "Piraija 3D" producents reaģējis uz Kamerona kritiskajiem vārdiem, nosaucot Kamerona izteikumus par egocentriskiem un smieklīgiem.

"Kamerons mūžīgi sevi pozicionējis kā vienīgo komandas spēlētāju. Viņa komentāri ir smieklīgi un uz paša ego vērsti. Viņa izteikumi aizvaino mūs visus, kas nepiekrīt Kamerona retorikai," izteicies Marks Kantons.

Viņš arī aicinājis Kameronu labāk noskatīties filmu uz lielā ekrāna.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu