Blur sniedz pirmo atkalapvienošanās koncertu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien pēc desmit gadu pārtraukuma grupa Blur sniedza pirmo koncertu oriģinālajā sastāvā kopā ar ģitāristu Greiemu Koksonu (Graham Coxon).

Koncerts notika Austrumanglijas dzelzceļa muzejā netālu no Kolčesteras. Tieši tur pirms 20 gadiem vēl ar sākotnējo nosaukumu «Seymour» notika grupas pirmā publiskā uzstāšanās. Sestdienas koncerta skatītāju rindās bija mūziķu draugi un ģimenes locekļi, kā arī Blur ilggadējais producents Stīvens Strīts.

Grupa sāka uzstāšanos ar savu debijas singlu «She’s So High» un kopā nospēlēja 28 dziesmas, noslēdzot koncertu ar «The Universal».

Blur paziņoja par oriģinālā sastāva atjaunošanu pagājušajā gadā. Šovasar grupa sniegs divus koncertus Londonas Haidparkā, kā arī piedalīsies Glastonberijas un «T In The Park» festivālos.

Blur, kas pazīstami kā vieni no britpopa pionieriem, pēdējo reizi koncertēja pirms sešiem gadiem, kad grupas ģitāristu Greiemu Koksonu aizstāja Saimons Tongs no «The Verve», bet oriģinālajā sastāvā kopā ar Koksonu grupa pēdējo reizi uzstājās pirms deviņiem gadiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu