Bērnu filmu festivāls "Berimors kino" turpinās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad starptautiskā festivāla "Berimora kino" laikā no 17. līdz 25. martam kinoteātrī "Rīga" skatāmas desmit bērnu filmas. Kinoafiša

"Filmu programmā iekļautas desmit Ziemeļvalstu filmas, kas tapušas laika posmā no 2004. līdz 2007. gadam," sacīja Līdumniece. Festivālā būs skatāmas arī divas multiplikācijas filmas no Latvijas - Daces Rīdūzes "Pasmaidi, draugs!" un Jāņa Cimermaņa "Medības". Programmā iekļautas filmas arī no Dānijas, Somijas, Igaunijas, Norvēģijas un Zviedrijas.

Arī šogad festivālā darbosies bērnu žūrija, kas noteiks labāko filmu un pasniegs balvu - Lielo Berimora spilvenu, savukārt skatītāju simpātija iegūs Mazo Berimora spilvenu. "Festivāla laikā bērni varēs darboties arī animācijas darbnīcā, kura šogad tiks paplašināta un notiks Rīgas mākslas skolas telpās," sacīja Līdumniece. Bērni četras dienas mācīsies, kā top animācijas filmas.

Starptautiskais bērnu filmu festivāls "Berimora kino" notiks sesto reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu