Lieliskais vīrietis pastāsta, ko patiesībā domā par Keriju Bredšovu (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/ Scanpix

Ir apstiprināts, ka tiks uzņemta skandalozā seriāla jau trešā pilnmetrāžas filma «Sekss un lielpilsēta 3». Lieliskā vīrieša lomas atveidotājs Kriss Hots paziņo, ka visu filmēšanas laiku domājis, ka Kerija Bredšova ir lielākā palaistuve, un sapratis, kāpēc lieliskais vīrietis nevēlējās ar viņu nopietnas attiecības.

Aktieris paziņo, ka viņa fani ir pilnīgi nepareizi sapratuši lieliskā vīrieša tēlu, viņš nav bijis vājš vīrietis, jo viņam bijis bizness, nauda un viņš turējies pretī tam, ka Kerija Bredšova mēģinājusi to visu laiku pārmainīt un uztaisīt par savu ideālu.

Vīrietis noliedz, ka Kerija bijusi viņa tēla upuris, jo galu galā pēc viņu šķiršanās viņai bijuši tik daudzi vīrieši, kas lieliski parāda, ka viņa ir tikusi dzīvē pāri tam, ko seriāla fani sauc par Bredšovas iznīcinātāju.

Aktieris paziņo, ka nekad dzīvē ar šāda tipa sievieti nebūtu kopā, jo tieši Sāras Džesikas Pārkeres atveidoto sievieti viņš ikdienā sauktu par ielasmeitu.

Un par ielasmeitām visi vīrieši sapņo savās neķītrajās fantāzijās, bet viņas par sievām neizvēlas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu